bleeding-heart-3993189_1920

Alles is Liefde vervolg

Zoals sommigen van jullie je misschien weten, werk ik met draken en draken energie. Bijna een jaar geleden is mijn Dragon-self wakker geworden tijdens een massage. Ik vertel er niet zo vaak iets over, omdat het nog zo in ontwikkeling is.

Draken en mijn Dragon-self speelden een grote rol tijdens de kinderhealing waarin ik een grote Liefdes ervaring had. Ik deel met jullie een stukje uit deze healing (met goedvinden ? ) om je mee te nemen in het de grootsheid van Liefde. Wel een mooie voorbereiding op de dag van de liefde morgen.

In de healing, werd er een grote buis uit de grond gehaald, deze kwam uit een karmische laag. Deze structuur was zo massief, zo hard, zo onverzettelijk dat ik dacht: “wat kan ik hier mee doen, waar breng ik dit heen?”

Mijn team antwoordde: “It needs to be received with Love and thanked for it’s role.”

Daarop werd mijn en mijn drakenhart, zo immens zacht en ontvankelijk. Zachtheid 10.0 zeg maar. Samen met mijn dragontribe ontvingen wij deze buis in een grote cirkel. Alle drakenharten waren ‘aan’ en gaven zacht wit en intens liefdeslicht.

Mijn team vertelde: “The Universe creats with Love. Love is the Universes instrument. And what is created with Love can also be undone with Love. The origine of this structure was Love just like anything else , that materializes. In essence it is good. Wacht: The structure is surrendering to Love. It starts to vibrate in de frequency of Love.”

En inderdaad door de giga hoge vibratie van die immense pure Liefde begon de buis zich over te geven, te ontspannen om vervolgens uit elkaar te vallen en mee te vibreren met al die Liefde. De buis kon gewoon niet anders, het herinnerde zich zijn oorsprong.

Indrukwekkend.

De boodschap van deze sessie geldt voor alles wat zich materialiseert in ons leven, aan gebeurtenissen, emoties. Ontmoet je weerstand in jezelf en/of in je leven, stap in Liefde. Maak je lichaam tot diep in je cellen wakker en vertel ze dat ze in oorsprong die enorm hoge frequentie zijn. Ontmoet je flow, stap in Liefde en deel het met anderen, de wereld.

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter