mirjanascheepens-drop-of-water-862316_1920

Alles is Liefde

Gisteren tijdens een kinderhealing gisteren, had ik zo’n bijzondere ervaring met Liefde! Liefde met de hoofdletter L. Liefde met zo’n hoge trilling, zo licht, zo intens, zo zacht. Terwijl ik dat ervaarde dacht ik: Dit is een ‘moment of bliss’

Liefde volledig ontvouwen is alles omvattend, het is dé bouwsteen van alles in ons Universum.

Ik lees terug wat ik heb geschreven; het mag duidelijk zijn. Wat ik heb ervaren is eigenlijk niet in woorden te vatten. En dan te beseffen dat wij dit allemaal zijn! Wij zijn opgebouwd uit Liefde, maar onze huizen, onze dieren, onze wereld, ons Universum ook. Als je het zo kan zien dan is er zoveel om je over te verwonderen. Wat maken we het toch ingewikkeld voor onszelf.

Wees vandaag liefdevol voor jezelf en de mensen om je heen. Een glimlach en zachtheid opent zo veel meer deuren dan een woord vol verharde liefde.

Posted in

Laat een reactie achter