sunset-1331088_1920

Betrekkelijk rustig

Ogenschijnlijk lijkt het rustig, de aarde heeft haar normale ritme weer, de zon is heeeeel kalm. Ik voel aan mijn grondwater dat het een voorbereiding is op ‘iets’. Nu de zon weinig activiteit heeft en het magnetische veld van de aarde zwakker dan normaal, kan er van diep uit het Universum energie komen die diep in ons lichaam binnenkomt. Normaal beschermt het magnetische veld ons daartegen, maar nu heeft het vrij spel.
Ik merk dat bijvoorbeeld aan dat ik veel slaap nodig heb en heel erg naar binnen gericht ben. Ik kan aan dat gevoel, makkelijk gehoor geven en ben al dagen heerlijk aan het rommelen in mijn ‘berenhol’ Zo blijf ik lekker in balans.

Is voor jou het normale leven weer begonnen of heb je kinderen om je heen dartelen, neem dan tijd om te vertragen. Werk je programma af, maar dan iets langzamer. Neem wat meer tijd om bewust in en uit te ademen, om je lichaam en daarmee jezelf te ervaren.

Vandaag is een perfecte dag om lekkere muziek aan te zetten en heerlijk te dansen! Doe iets wat een nieuwe input geeft, waardoor je je blijer, energieker en/of lichter gaat voelen. Gewoon omdat het kan, gewoon voor de lol!

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter