mirjanascheepens-tic-tac-toe-1777815_1920

Bijzondere cijfers

Yeah, the party starts again! Na betrekkelijke rust is er op de zon en de aarde weer meer energetische activiteit. Het magnetisch veld laat een drop zien, Schumann is fullspectrum en er zijn licht zonnevlammen. Dat kan versterkte fysieke klachten geven, duizeligheid, hoofdpijn etc etc

Rust, voldoende water, een schoon energieveld, zorgen voor aanwezigheid in je lichaam en goede gronding ondersteunen je om hier makkelijk doorheen te komen.

Vandaag is het opnieuw een 3-3-3 dag! Ik lag van de week te mijmeren over de datum tot ik me dit ineens realiseerde. Ik vroeg me af wat dit betekende. Als antwoord kreeg ik dat dit rijtje drieën gaat over de relatie met jezelf, je relatie met de anderen en je relatie met het Universum.

Dat onze human experience begint met de relatie die jij met jezelf hebt. Ik zag het als een soort tunnel. Als jij je leven wilt veranderen, dan begint dat bij jou. Heel jij het contact met jezelf, dan verandert de wereld om je heen en de contacten die je daar hebt. Als er meer verbindingen ontstaan in jouw wereld, ontstaat daar meer licht en ruimte en dan werkt het Universum steeds makkelijker met je samen.

Eigenlijk best heel logisch!

Posted in

Laat een reactie achter