stained-glass-1181864_1920

Chaos is nodig soms

* Daily Sparkle 6-11-19 *

Een dag van afronding van allerlei klusjes of een dag om heerlijk te relaxen. En een combinatie kan natuurlijk ook. Ik ga kalm en relaxt mijn klusjes afronden, nu nog lekker in mijn pyjama, aankleden komt straks wel. Heerlijk!

Mijn lichaam voelt weer wat meer ontspannen, hoewel tegelijk de energie bromt en vibreert in mijn buikgebied. Het is wat het is. Ik kan wat er extern op me af komt niet veranderen, alleen aan mijn reactie daarop.

Zorgen voor aanwezigheid in mijn lichaam, gronding, een schoon energieveld en acceptatie van wat er is. Dan is het minder nodig voor je interne delen om in de weerstand te schieten. Je kunt het leren door gewoon te doen en te oefenen.

Nieuwe tijden, energetische veranderingen vragen om een nieuwe aanpak. Wat altijd werkte, verliest zijn kracht daardoor gaan we allemaal op zoek naar nieuwe, creatieve manieren. En ja, dat geeft in het begin chaos, een gevoel van onveiligheid en angst. Die fase is zo nodig, omdat het maakt dat je makkelijker voorbij je comfortzone kijkt. Je gaat openstaan voor andere en nieuwe mogelijkheden. Dingen waar je wellicht nog nooit aan gedacht had, komen op je pad. Die had je niet gezien als er niet die dosis chaos was geweest.

Op naar mooie, nieuwe en bijzondere ervaringen en wegen.

Posted in

Laat een reactie achter