Live healingcircle with dragons & friends

Iedere 3e maandag van de maand is er een live Healingcircle. Tijdens deze avond kom je in een warm bad van helende energie, die je helpt om te landen in je lichaam en die je ondersteunt bij je processen.

2020:

16 maart

20 april

18 mei

Tijd: 19.00 - 21.00 u

Kosten: €20,-

Adres: Havenweg 13, Nijmegen

Aanmelden: mirjana@mirjanascheepens.nl

fantasy-2747066_1280

online healingcircle 

Tijdens deze avond kom je in een warm bad van helende energie, die je helpt om te landen in je lichaam en die je ondersteunt bij je processen. Naar uitgebreide informatie

2020:

binnenkort opnieuw ingepland

Tijd: 19.30 - 21.30 u

Kosten: €17,-

Adres: Vanuit je luie stoel

Copy of Dragon healing avond (4)

Healing & activation day

Thema van deze dag: Heart Opening

Mijn gids Balthazar, een heleboel prachtige lichtwezens & ik nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze speciale dag. De energie voor deze dag met alleen maar 2-en voelt heel krachtig en is daarom perfect geschikt om tijd te nemen voor jezelf en jouw hart.

Misschien ervaar je de drang om dingen neer te zetten en te manifesteren, maar daar gaat een stapje aan vooraf. De stap van het openen, verzachten en ontvankelijk maken van jouw hart.

H & A day Hart opening

Als je vraagt, maar je bent innerlijk niet bereid om te ontvangen, dan kun je het gevoel krijgen dat je hard moet werken en dat je niks van de grond krijgt.

Tijdens deze dag heb je uitgebreid de tijd voor de verbinding met jouw hart. Met stilte, oefeningen en energetisch werk help je je hart om te verzachten en zich te openen om de beschermende pantsers los te maken.
Er is healing voor die plekken in je systeem die nog niet volledig kunnen vertrouwen of open zijn om te ontvangen. Er is activatie voor die plekken die nog slapen of extra steun nodig hebben.

Lieve lichtwerker, wij verheugen ons enorm op jouw komst.

Jij neemt zelf je lunch mee en ik zorg voor thee, sap, fruit & lekkers

 

Datum: 22 februari 20 10.30 - 16 u (vol)

Kosten: € 66,55  incl btw
Adres: De Broederij, Nieuwstadweg 37, Nijmegen
 
Meedoen? Stuur me een berichtje: mirjana@mirjanascheepens.nl

Business retreat

Stepping into Power & Flow

Wil jij vol focus en afstemming een aantal dagen intensief aan de slag met jezelf en je bedrijf?
Voel je aan alles dat het tijd is om je licht en kracht nog meer te gaan omarmen?
Je hebt een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt, en nu is het tijd voor de volgende stap?

Misschien werken oude manieren niet meer. Of je voelt dat je bedrijf niet meer helemaal klopt met wie je nu bentEn eigenlijk ben je te druk om er echt bij stil te staan. Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor jou om er tijd voor te maken. Een aantal dagen waarin je je volledig en in alle rust & ontspanning kunt focussen op jezelf en je bedrijf. Zodat alles weer vrij is om te stromen.

Linsy Hellegers (Mensen met een missie) en ik begeleiden je bij het volledig in afstemming komen met wie jij werkelijk bent, zodat jij je unieke plek inneemt en vanuit daar gaat creëren & manifesteren.

Je bent in goed gezelschap van nog 5 andere ondernemende vrouwen.
Er zullen groepsmomenten zijn, zoals healing & activation circles. We zullen masterclasses geven over onderwerpen als manifesteren en heartbased marketing. Maar je zult vooral met je persoonlijke proces bezig zijn, middels individuele opdrachten en persoonlijke coaching en healing van Linsy en mij.

Om dit alles optimaal te faciliteren hebben we een heerlijke plek uitgezocht: een prachtige boerderij met wellness faciliteiten, omgeven door weilanden en bos.  Zodat je alle ruimte hebt om je helemaal, vanuit ontspanning en rust te bezinnen op jou en je bedrijf.

Je hebt je eigen privé slaapkamer en ontbijt, lunch en diner worden verzorgd. Je kunt de hele dag door gebruik maken van de saunafaciliteiten. En 's avonds is de hottub heerlijk op gestookt zodat je onder de sterren alles lekker kunt laten bezinken.

Deze Business Retreat is van 3 sept om 19.30 uur tot 6 sept om 15.30 uur. 

Jouw investering: 728 euro exclusief 21% btw   (880,88 euro inclusief btw)

business retreat 2
business retreat
mirjanascheepens-retreat
mirjanascheepens-retreat2