healingcircle (live)

Een avond met Tijd & Aandacht voor jezelf. Op een veilige plek, samen met onze teams, de draken en andere lightbeings krijg je de ruimte om te badderen in licht en liefde, te helen, te ontladen en op te laden. Soms maken we eengezamenlijke reis en andere keren is het meer individueel. De avond vult zichzelf met behulp van mijn gidsen.

2020:

ma 14 september 

Tijd: 20:00 - 22.00 u (er is ivm de ruimte plek voor max 7 p)

Kosten: €20,-

Adres: Havenweg 13, Nijmegen

De volgende data zijn:
Do 22 oktober
Ma 16 november
Ma 18 januari 2021

Meedoen? Stuur een berichtje naar: mirjana@mirjanascheepens.nl

colorful-2556353

online healingcircle 

Tijdens deze avond kom je in een warm bad van helende energie, die je helpt om te landen in je lichaam en die je ondersteunt bij je processen. Naar uitgebreide informatie

2020:

di 29 september
woe 4 november
ma 21 december tijdens de Midwinter

Tijd: 19.30 - 21.30 u

Kosten: €15,-

Adres: Vanuit je luie stoel via Webinargeek

Online healingcircle (3)

Wrapping up 2020

Datum: za 12 december
Tijd: 10 -16 u
Loacatie: De Broederij - Nijmegen

Dat 2020 een uitzonderlijk jaar is, is een understatement! Allemaal zijn we op één of andere manier aangeraakt door alles wat voorbij is gekomen. Persoonlijke gebeurtenissen, collectieve gebeurtenissen het heeft zich in rap tempo opgevolgd.

Terwijl ik dit schrijf is het nog maar september, wie weet wat de komende maanden nog brengen.

Net als vorig jaar wil ik iets doen om het jaar goed af te sluiten. Een paar uurtjes voelde té kort, daarom is het dit jaar een hele dag.

thread-3025551_1920

Een heerlijke dag met uitgebreid de tijd om terug te blikken, af te sluiten, te rouwen en te vieren, maar ook om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.
Dat doen we door creativiteit; het maken van een Artjournal pagina (intuïtief knippen, plakken verven), meditatie & visualisatie, healing & activation waarbij onze teams en gidsen ons zullen ondersteunen waar nodig. Mijn gids Balthazar en/of de Andromedans zullen vast ook een duit in het zakje doen.
Het thema is bekend en de rest van de dag ontvouwt zich altijd als vanzelf.

Ik zorg voor alle materialen, lekkers, sapjes & thee en jij neemt zelf je goede humeur en je lunch mee. Samen maken we er een fijne, voedende en verrijkende dag van.

Kosten: €121,24

Je kunt je via mail aanmelden voor deze dag: mirjana@mirjanascheepens.nl

Wat is Artjournaling?
Een paar jaar geleden heb ik artjournaling ontdekt. Het is er in vele vormen maar voor mij is het: Creatief zijn vanuit je intuïtie en je ziel. Ik was meteen fan van de regels!

* No rules, no plan
* Use all materials you feel like combining
* There are no failures, just ‘happy accidents’
* Experiment & enjoy yourself!

Met een overvloed aan materialen maak je een visuele pagina met boodschappen van je ziel, wat zich afspeelt in je onderstroom en wellicht een voorproefje van de energie van het nieuwe jaar.

traject New Horizons

  • Je bent heel nieuwsgierig naar je eigen intuïtieve- en lichtwerk talenten
  • Je bent gemotiveerd om te gaan werken met energie & je team lightbeings (voor jezelf en/of anderen), maar je voelt je nog onzeker over hoe je het aan kunt pakken
  • Je hebt behoefte aan een sparringspartner, vraagbaak en klankbord
  • Je wil iemand waarmee je veilig kunt oefenen en die je ondersteunt en aanmoedigt in je proces
  • Je zoekt iemand die je kan bevestigen in de ervaringen die je hebt
  • Je bent op zoek naar oefeningen, tips en aanwijzingen om jouw eigen unieke energiewerk stijl te ontdekken en ontwikkelen

 

Dat kan!

Ik begeleid en ondersteun je graag in een intensief traject van 12 weken waarbij het traject volledig op maat wordt vormgegeven. Tijdens deze 12 weken zullen we intensief contact hebben, zodat jij je gesteund, gemotiveerd en aangemoedigd voelt om jouw lichtwerk talenten te ontplooien.

Je bent met lichtheid & fun bezig met serieuze dingen!

De structuur ziet er als volgt uit:

* Om de week een Uitgebreide 'Speel-sessie' (live of via Skype) waarbij je een onderwerp/ ervaring/ uitdaging in kunt brengen waar we samen naar kijken.

* In de periode tussen deze sessies, kun je me bellen of appen voor 'Mini -playtime' (ik voel/ kijk met je mee) of vragen.

PS: Momenteel wordt dit traject door een aantal ontdekkers gebruikt om een persoonlijke thema uit te werken.

Kosten voor deze ontdekkingsreis: € 522,72 incl BTW

Interesse en meer info?
Stuur me een berichtje: mirjana@mirjanascheepens.nl

 

sunset-690333_1920

Time to discover new horizons...

rainbow-5056700_1920

Time to spread your wings!

Business retreat

Stepping into Power & Flow

Wil jij vol focus en afstemming een aantal dagen intensief aan de slag met jezelf en je bedrijf?
Voel je aan alles dat het tijd is om je licht en kracht nog meer te gaan omarmen?
Je hebt een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt, en nu is het tijd voor de volgende stap?

Misschien werken oude manieren niet meer. Of je voelt dat je bedrijf niet meer helemaal klopt met wie je nu bentEn eigenlijk ben je te druk om er echt bij stil te staan. Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor jou om er tijd voor te maken. Een aantal dagen waarin je je volledig en in alle rust & ontspanning kunt focussen op jezelf en je bedrijf. Zodat alles weer vrij is om te stromen.

Linsy Hellegers (Mensen met een missie) en ik begeleiden je bij het volledig in afstemming komen met wie jij werkelijk bent, zodat jij je unieke plek inneemt en vanuit daar gaat creëren & manifesteren.

Je bent in goed gezelschap van nog 5 andere ondernemende vrouwen.
Er zullen groepsmomenten zijn, zoals healing & activation circles. We zullen masterclasses geven over onderwerpen als manifesteren en heartbased marketing. Maar je zult vooral met je persoonlijke proces bezig zijn, middels individuele opdrachten en persoonlijke coaching en healing van Linsy en mij.

Om dit alles optimaal te faciliteren hebben we een heerlijke plek uitgezocht: een prachtige boerderij met wellness faciliteiten, omgeven door weilanden en bos.  Zodat je alle ruimte hebt om je helemaal, vanuit ontspanning en rust te bezinnen op jou en je bedrijf.

Je hebt je eigen privé slaapkamer en ontbijt, lunch en diner worden verzorgd. Je kunt de hele dag door gebruik maken van de saunafaciliteiten. En 's avonds is de hottub heerlijk op gestookt zodat je onder de sterren alles lekker kunt laten bezinken.

Deze Business Retreat is uitgesteld tot 2021

Jouw investering: 728 euro exclusief 21% btw   (880,88 euro inclusief btw)

business retreat 2
business retreat
mirjanascheepens-retreat
mirjanascheepens-retreat2