Skip to content

The closing of 2019 - Artjournalingworkshop

Wat hebben we een intensief, bijzonder, hectisch en intensief jaar gehad. Ik voel zo sterk dat het goed is om stil te staan bij dit jaar en het liefdevol en bewust af te ronden.
Ik vind het heerlijk om samen met jou een middag de tijd te nemen voor al jouw hoogte en dieptepunten van 2019.
 
The closing of 2019
Daarom heb ik enorm veel zin in een heerlijke, fijne, lichte Artjournaling workshop om 2019 op creatieve wijze af te sluiten.
Samen gaan we lekker aan de slag. We blikken terug, schrijven, knippen,plakken, verven, stempelen en creëren. Lekker vrij, no rules! Dat is zo geweldig van artjournalen. En natuurlijk is er thee met iets lekkers.
 
Datum: 13 december 12.30 - 16.30 u
Kosten: €45,- (inclusief materiaal)
Adres: De Broederij, Nieuwstadweg 37, Nijmegen
 
Meedoen? Stuur me een berichtje: mirjana@mirjanascheepens.nl

Healingcircle with dragons & friends

Iedere 3e maandag van de maand is er een live Healingcircle. Tijdens deze avond kom je in een warm bad van helende energie, die je helpt om te landen in je lichaam en die je ondersteunt bij je processen.

19 augustus (vol)

16 september

21 oktober

18 november

Tijd: 19.00 - 21.00 u

Kosten: €20,-

Adres: Havenweg 13, Nijmegen

Aanmelden: mirjana@mirjanascheepens.nl

fantasy-2747066_1280

Discover your Galaxy (VOL)

Werken & helen met energie!

* Je weet dat je daar kwaliteiten voor hebt.
* Je weet dat je er iets mee 'te doen' hebt.

 

Je oefent er mee, maar mist nog zekerheid en vertrouwen in jouw kunnen.
Je wil graag bouwen aan je zelfverzekerdheid en zoekt een veilige plek om te experimenteren, te ervaren, te oefenen en te ontdekken wat jij al kunt, zodat jouw unieke manier zichtbaar wordt.

mirjanascheepens-galaxycursus

Je wil je verbinden met mensen die niet raar staan te kijken als je het hebt over Pleiaden, lightbeings, werken met je team, buitenaardsen, engelen of draken.
Je wil graag je grenzen verleggen, jouw talenten en kwaliteiten ontdekken en een stevig basis leggen om met energie te werken en te helen. Jij wil jouw eigen Galaxy ontdekken!

Tijdens deze cursus kun je experimenteren, ervaren & ontdekken wat jouw manier is van werken en helen met energie. Zodat je ontspannen, vol zelfvertrouwen en met plezier kunt spelen en werken met jouw unieke gaven.

Ik leer je geen methode, maar nodig je uit om op zoek te gaan naar wat jij kunt en vandaar uit jezelf te ontwikkelen. Ik reik je tools aan waar je mee kunt oefenen en gaat ontdekken welke voor jou het beste werken.
Je krijgt een mix van oefeningen aangereikt om me te spelen. We beginnen bij jou en jouw energiesysteem en vandaar uit leer je werken met anderen.

Plezier, ontdekruimte en ervaringen opdoen staat centraal tijdens deze cursus.

Werken met energie gaat niet zonder een eigen proces, dat is verbonden met dit avontuur! Daarom zijn de 7 bijeenkomsten niet al te lang en is er ruimte tussen de bijeenkomsten om te integreren en te oefenen. Je kunt tussendoor ook altijd contact opnemen mocht je ergens tegenaan lopen in jouw persoonlijke proces.

Are you ready to meet your Galaxy?
I am exited to meet yours & share mine!

Kosten voor dit geweldige avontuur: €350,-

Data: 1 sept, 15 sept, 29 sept, 13 okt, 27 okt, 10 nov, 24 nov

Tijd: 13.00-17.00 uur

Aanmelden, vragen of meer informatie? mirjana@mirjanascheepens.nl dan maken we een bel of Skype afspraak.

mirjanascheepens-handtekening2