online healingcircle 

Tijdens deze avond kom je in een warm bad van helende energie, die je helpt om te landen in je lichaam en die je ondersteunt bij je processen. Naar uitgebreide informatie

2020:

nieuwe datum volgt

Tijd: 19.30 - 21.30 u

Kosten: €17,-

Adres: Vanuit je luie stoel via Webinargeek

Online healingcircle

traject New Horizons

  • Je bent heel nieuwsgierig naar je eigen intuïtieve- en lichtwerk talenten
  • Je bent gemotiveerd om te gaan werken met energie & je team lightbeings (voor jezelf en/of anderen), maar je voelt je nog onzeker over hoe je het aan kunt pakken
  • Je hebt behoefte aan een sparringspartner, vraagbaak en klankbord
  • Je wil iemand waarmee je veilig kunt oefenen en die je ondersteunt en aanmoedigt in je proces
  • Je zoekt iemand die je kan bevestigen in de ervaringen die je hebt
  • Je bent op zoek naar oefeningen, tips en aanwijzingen om jouw eigen unieke energiewerk stijl te ontdekken en ontwikkelen

 

Dat kan!

Ik begeleid en ondersteun je graag in een intensief traject van 12 weken waarbij het traject volledig op maat wordt vormgegeven. Tijdens deze 12 weken zullen we intensief contact hebben, zodat jij je gesteund, gemotiveerd en aangemoedigd voelt om jouw lichtwerk talenten te ontplooien.

Je bent met lichtheid & fun bezig met serieuze dingen!

De structuur ziet er als volgt uit:

Om de week een Uitgebreide 'Speel-sessie' (live of via Skype) waarbij je een onderwerp/ ervaring/ uitdaging in kunt brengen waar we samen naar kijken. In de periode tussen deze sessies, kun je me bellen of appen voor 'Mini -playtime' (ik voel/ kijk met je mee) of vragen.

 

Kosten voor deze ontdekkingsreis: € 522,72 incl BTW

Interesse en meer info?
Stuur me een berichtje: mirjana@mirjanascheepens.nl

 

sunset-690333_1920

Time to discover new horizons...

rainbow-5056700_1920

Time to spread your wings!

Business retreat

Stepping into Power & Flow

Wil jij vol focus en afstemming een aantal dagen intensief aan de slag met jezelf en je bedrijf?
Voel je aan alles dat het tijd is om je licht en kracht nog meer te gaan omarmen?
Je hebt een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt, en nu is het tijd voor de volgende stap?

Misschien werken oude manieren niet meer. Of je voelt dat je bedrijf niet meer helemaal klopt met wie je nu bentEn eigenlijk ben je te druk om er echt bij stil te staan. Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor jou om er tijd voor te maken. Een aantal dagen waarin je je volledig en in alle rust & ontspanning kunt focussen op jezelf en je bedrijf. Zodat alles weer vrij is om te stromen.

Linsy Hellegers (Mensen met een missie) en ik begeleiden je bij het volledig in afstemming komen met wie jij werkelijk bent, zodat jij je unieke plek inneemt en vanuit daar gaat creëren & manifesteren.

Je bent in goed gezelschap van nog 5 andere ondernemende vrouwen.
Er zullen groepsmomenten zijn, zoals healing & activation circles. We zullen masterclasses geven over onderwerpen als manifesteren en heartbased marketing. Maar je zult vooral met je persoonlijke proces bezig zijn, middels individuele opdrachten en persoonlijke coaching en healing van Linsy en mij.

Om dit alles optimaal te faciliteren hebben we een heerlijke plek uitgezocht: een prachtige boerderij met wellness faciliteiten, omgeven door weilanden en bos.  Zodat je alle ruimte hebt om je helemaal, vanuit ontspanning en rust te bezinnen op jou en je bedrijf.

Je hebt je eigen privé slaapkamer en ontbijt, lunch en diner worden verzorgd. Je kunt de hele dag door gebruik maken van de saunafaciliteiten. En 's avonds is de hottub heerlijk op gestookt zodat je onder de sterren alles lekker kunt laten bezinken.

Deze Business Retreat is uitgesteld tot 2012

Jouw investering: 728 euro exclusief 21% btw   (880,88 euro inclusief btw)

business retreat 2
business retreat
mirjanascheepens-retreat
mirjanascheepens-retreat2