mens8

Een periode van keuzes maken

Volle maan vandaag, misschien ervaar je de energie ervan doordat je slechter slaapt, intenser droomt of je helderder voelt. Met deze volle energie word je uitgenodigd om alles wat niet meer bij je past te laten gaan.

Daarnaast is gisteren het levenspad van Gele mens gestart, na de turbulentie van de afgelopen dagen is het nu tijd om te kijken wat er overgebleven is en of je dat wil houden of toch ook nog wil laten gaan.

Je gaat terug naar je basis om van daaruit nieuwe keuzes maken. Deze energie zegt je deze periode steeds: Het is jouw leven hier op aarde, jij hebt vrije wil en daarmee ook vrije keuze om jouw leven in te richten zoals jij daar gelukkig van wordt. Wat is daarvoor nodig? Waar wil je meer van? Wat geeft jou een gevoel van innerlijke vrede.

Wanneer je een drastische keuze maakt, hoef je niet altijd meteen in actie te komen. Een innerlijke keuze maken is een eerste stap. Eerlijk aan jezelf toegeven waar je voor wil kiezen is voor je systeem vaak al een sprong. Geef jezelf eerst tijd om aan het idee van die keuze te wennen, daarna kun je kijken wat er nodig is en in welk tempo je wilt handelen. Ook daarin heb je keuze.

We zijn eindeloos creatieve wezens! Jij bent in staat om fijne dingen voor jezelf te creëren, dat gaat het makkelijkste als jij lekker ingedaald bent in je lichaam, tot diep in jouw gronding. Dan kun je met jouw zintuigen makkelijker signalen en aanwijzingen oppikken.

Posted in

Laat een reactie achter