Gids: Eerste Hulp bij Nachtmerries

Als jouw kind vaak last heeft van nachtmerries of nachtangsten, kan dat behoorlijk vermoeiend zijn voor het kind én voor jou als ouder. Veel cliënten komen dan bij mij terecht met hun gevoelige kids. Er kunnen veel oorzaken zijn. Soms zit de verstoring in het slaapritueel en soms is het energetisch. Sommige kinderen zien zelfs nare energieën of entiteiten en durven niet meer te slapen.

Ik geef deze ouders altijd een aantal tips en oefeningen mee. In deze gids heb ik 10 tips verzameld waarvan ik denk dat iedere ouder dit zou moeten weten. Het zijn simpele tips en oefeningen die snel een verschil kunnen maken. Want hoe fijn is het als jouw kind een rustige nacht heeft en uitgerust wakker wordt?

10 tips voor ouders van gevoelige kinderen

Over mij

Mijn naam is Mirjana.
Ik heb 23 jaar als juf in het basisonderwijs gewerkt. Tussendoor bracht mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid me naar boeiende plekken. Bij iedere opleiding en ervaring werden mijn eigen trauma's, overtuigingen en blokkades laag voor laag ontsluierd en leerde ik hoe het is om je vrij te voelen.

Als kers op de taart ontdekte ik, of eigenlijk herinnerde ik me hoe ik kan werken en helen met energie. Daarmee heb ik een prachtige gereedschapskist met tools waar ik jou en jouw kind mee kan begeleiden. Lees meer over mij.

 

9A3A8610 a

Kinderhealing bij nachtmerries en nachtangsten

Heb je na het lezen van de gids toch nog vragen of heb je het gevoel dat er iets anders speelt bij jouw kind? Neem dan contact met me op. Een kinderhealing kan een fijne extra ondersteuning zijn. Voel je dat dit iets voor jou en je kind kan zijn? Lees dan verder via de onderstaande knop.