mirjanascheepens-portrait-3757153_1920

Geheimen belicht

De zon heeft flink haar best gedaan dit weekend. Heerlijk warm licht en een doorgaande stroom zonnevlammen. Voelde je je moe, ondanks het lekkere zonnetje dan kan dat het effect zijn van de vlammen. Het is nog steeds niet helemaal tot rust gekomen.

De zon loopt lekker synchroon met de Tzolkin kalender, daar zijn we nog aan het wandelen in een rijtje poortdagen. Dagen waarbij de sluiers tussen de aarde en de kosmos, dunner zijn en we makkelijk aangeraakt kunnen worden in oude dingen. Zodat we na deze dagen lichter en opgeruimder de toekomst in gaan.

Welke oude dingen worden er in jou aangeraakt?

Afgelopen week kwamen er thema’s voorbij die met geheimhouding, beschermen van belangrijke informatie & ontheiliging te maken hadden. Dit thema raakt ons allemaal en is niet alleen verbonden met dit leven, maar ook met vorige en familiesystemen. Collectief komt het in beweging en ik kan de karmische lading die er aan vastzit voelen. Thema’s die hun stempel op ons hebben gedrukt en dat verbonden is met onze keelchakra’s. Dáárom spelen ze op. Het is ook mogelijk dat je oren en ogen last hebben van slechter horen of waziger zien.

Wel grappig dat precies dit weekend het rapport ingeleverd werd over de presidentsverkiezingen in Amerika!

Posted in

Laat een reactie achter