Kunst is helend voor je ziel

Met de Tzolkin kalender als mijn muze maak ik intuïtief helende schilderijen, die zacht zijn voor het oog en helend voor je ziel. Ze geven je een kijkje diep in jezelf en laten je zien hoe prachtig en liefdevol jij van binnen bent. Ze maken de essentie van iemand die je een warm hart toedraagt of van jezelf zichtbaar.
Dit schilderij is nét zo bijzonder en uniek als degene aan wie je het wilt geven. Het is een blijvende herinnering aan het licht dat iemand uitstraalt. Er is er maar één van op de hele wereld.

Alles wat ik nodig heb is een naam en een geboortedatum, dan maak ik intuïtief een schilderij.

Zo’n schilderij is bijzonder voor de ontvanger en kan aanleiding zijn voor beter begrip en boeiende gesprekken. Ik geloof dat iedereen waardevol & uniek is en dat iedereen zijn eigen plek in de wereld verdient, dat maak ik intuïtief zichtbaar in een schilderij.

mirjanascheepens-ster-goud

Het schilderij is ingelijst, voorzien van een beschrijving van het Tzolkin zegel & toon en de indrukken die ik tijdens mijn afstemming opvang. Deze indrukken kunnen je verder op weg helpen op jouw levensreis. De reacties die ik krijg op de combinatie van schilderij en beschrijving zijn heel enthousiast.

Daar wil je iemand of jezelf toch mee verrassen?!

Een schilderij van 25×25 cm met lijst & beschrijving maak ik voor €100,- (excl verzendkosten)

Voor andere mogelijkheden nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Mirjana@mirjanascheepens.nl – 06-55513383

Reviews

Weer prachtige persoonlijke èn unieke schilderijtjes mogen ontvangen. Dit keer voor vrienden besteld. Zo puur, mooi en treffend. Een aanrader voor iedereen!

Marleen Braaksma

Prachtige kunstwerken, mooie site vol inspiratie

Belinda Rozema

Op intuïtie en gevoel schildert Mirjana hele gave schilderijen. In mijn geval kwam dat wat ze schilderde precies overeen met wat ik in een tweetal visualisaties had gezien! Ook in de bijbehorende beschrijving herken ik mij. Die bekrachtigt me in wat ik al weet van mezelf, maar zet ook aan tot actie. Dankjewel lieve Mirjana voor deze mooie en treffende boodschap!

Bart van Schijndel

Mirjana maakt prachtige schilderijen met een treffende intuïtieve boodschap. Onze dochters hebben allebei zo’n mooi en waardevol kunstwerk op hun kamer hangen. En de intuïtieve boodschap die Mirjana erbij gegeven heeft, kan me nog steeds raken en helpen om het pad van mijn meiden te zien en te kunnen begeleiden. Dank je wel lieve Mirjana!

Sijtje Princen

Hij was helemaal blij verrast!! Een persoonlijk kado! In heel veel van je woorden kan ik hem herkennen.
Het schilderij krijgt een mooi plekje en de brief heeft hij er achter vast gemaakt.
Dank je wel voor je inbreng voor zijn verjaardag.
Het moet een fijn gevoel zijn deze gave te hebben en dit om te kunnen zetten in iets tastbaars.

Angela Konings