mirjanascheepens-transformatie

Integreren, nieuwe keuzes

Rust, tijd om adem te halen en bij te komen van alle hectiek. Tijd om alle (energetische) veranderingen te laten settelen en te ontdekken wat er is overgebleven en wat is verdwenen. Dat brengt met zich mee dat dit ook een periode is om nieuwe keuzes te maken. Keuzes die op dit moment beter bij je passen: dappere keuzes, unieke keuzes, bijzondere keuzes, onverwachte keuzes, geen keuze…

Besef dat welke weg je ook neemt, jij degene bent met het stuur in handen, het is jouw keuze. Ja, ook de keuze om niet te kiezen of de beste van twee slechte keuzes zijn keuzes. Own it!

Stap in je nieuwe mens zijn, we zijn aangekomen in een periode van de wereld, waarbij we zo vrij zijn, waarbij we zoveel mogelijkheden hebben. Als je bij die gedachte stilstaat is het eigenlijk, MANIFIQUE! Maak jij al gebruik van jouw vrijheid, van jouw mogelijkheden of ben je nog ingekapseld in oude structuren en overtuigingen?

Nu is de perfecte tijd om uit te breken. Vind een manier die goed voelt voor jou om jezelf uit je keurslijf te pellen. Ik help je daar heel graag bij. <3

Welke keus je ook maakt. Het allerbelangrijkste is dat jij in jouw lijf voelt dat er beweging, gekriebel, zekerheid of blijheid ontstaat wanneer je met iemand wilt gaan werken of een nieuwe weg inslaat.

Maak er jouw unieke route van!

Posted in

Laat een reactie achter