mirjanascheepens-kinderhealing2

* Net als volwassenen kunnen kinderen ook last hebben van vastzittende energie. Grote en kleine ingrijpende gebeurtenissen uit dit leven of vorige levens kunnen zich vast hebben gezet in hun lichaam. Dit kan zich uiten in ongewenst of juist heel terug getrokken gedrag, onverklaarbare angsten of plotselinge woede uitbarstingen.

* Jij hebt zelf het gevoel dat er meer in jouw kind zit dan eruit komt, alsof er een gevoelsmatig slot op je kind zit of dat het inpakt is in een dikke laag waardoor zijn of haar Sparkle dof is geworden.

 

* Er worden steeds meer kinderen (Starseeds) geboren die weinig of geen levens op aarde hebben gehad. Ze zijn met veel liefdesenergie naar deze wereld gekomen en voor velen is het een onbekende, nieuwe en soms overweldigende plek. Zij hebben het nodig om wegwijs gemaakt te worden op deze aarde met de dichte massieve energie, waar alles anders werkt dan ze gewend zijn.

Een afstandshealing geeft verlichting en ruimte. Zodat jouw kind weer ontspannen en blij kan zijn. Als ouder krijg je inzicht in de oorzaak van de problemen en krijg je soms tips voor hoe je daarmee om kunt gaan. Kinderen ook hebben regelmatig boodschappen voor hun ouders.

Van de afstandshealingen maak ik een audio opname die je terug kunt luisteren.

Kosten: €50,-

Reviews