Voor kinderen

kinderhealing

* Net als volwassenen kunnen kinderen ook last hebben van vastzittende energie. Grote en kleine ingrijpende gebeurtenissen uit dit leven of vorige levens kunnen zich vast hebben gezet in hun lichaam. Dit kan zich uiten in ongewenst of juist heel terug getrokken gedrag, onverklaarbare angsten of plotselinge woede uitbarstingen.

* Jij hebt zelf het gevoel dat er meer in jouw kind zit dan eruit komt, alsof er een gevoelsmatig slot op je kind zit of dat het inpakt is in een dikke laag waardoor zijn of haar Sparkle dof is geworden.

 

* Er worden steeds meer kinderen (Starseeds) geboren die weinig of geen levens op aarde hebben gehad. Ze zijn met veel liefdesenergie naar deze wereld gekomen en voor velen is het een onbekende, nieuwe en vaak overweldigende plek. Zij hebben het nodig om wegwijs gemaakt te worden op deze aarde met de dichte massieve energie, waar alles anders werkt dan ze gewend zijn.

 

Een kinderhealing geeft verlichting, ruimte en inzichten. Zodat jouw kind weer ontspannen en blij kan zijn. Als ouder krijg je inzicht in de oorzaak van de problemen en soms krijg je tips voor hoe je daarmee om kunt gaan. Kinderen ook hebben regelmatig boodschappen voor hun ouders.

 

Hoe werkt het?

Het begint met telefonisch contact. Ik luister naar waar je je als ouder zorgen over maakt en stem me af op de energie van jouw kind. Ik vraag wat je wenst voor je kind. Wat gun je jouw kind, hoe wil je dat het zich voelt?

Vervolgens plannen we een afspraak. Dat is een moment waarop je kind ontspannen spelen of slapen. Het voordeel van een kinderhealing is dat jouw kind er verder niets voor hoeft te doen omdat ik op afstand werk.

Op het afgesproken moment ga ik in een licht trance en maak ik energetisch contact met je kind of de hogere zelf en gaan we samen op zoek naar de oorzaak van gedrag of gevoel. Van de hele kinderhealing maak ik een audio opname zodat je precies kunt terug luisteren wat er is gezegd en gedaan. Duur 45 tot 50 min.

Kosten: €50,-

 

* Strippenkaart: Soms is het fijn om wat regelmatigere ondersteuning te hebben voor je kind. Je kunt dan gebruik maken van een strippenkaart. Wekelijks of 2 wekelijks check ik energetisch in bij je kind en kijk wat er nodig is zodat jouw kind in balans blijft. Een check in moment duurt 20 tot 30 min, daarvan maak ik een audio opnamen die je kunt terugluisteren.

Losse check in: €33,-

Strippenkaart 5x: €150,-

Strippenkaart 10x €300,-

Gids Nachtmerries bij gevoelige kinderen

Heeft jouw kind last van nachtmerries of nachtangst? Ik heb een gids gemaakt met allerlei handige tips & oefeningen.
Die kun je hier aanvragen

Reviews