Net als volwassenen kunnen kinderen ook last hebben van vastzittende energie. Grote en kleine ingrijpende gebeurtenissen uit dit leven of vorige levens kunnen zich vast hebben gezet in hun lichaam. Dit kan zich uiten in ongewenst of juist heel terug getrokken gedrag, onverklaarbare angsten of plotselinge woede uitbarstingen.

Jij hebt zelf het gevoel dat er meer in jouw kind zit dan eruit komt, alsof er een gevoelsmatig slot op je kind zit of dat het inpakt is in een dikke laag waardoor zijn of haar Sparkle dof is geworden.

Een healing, live of op afstand geeft verlichting en ruimte. Zodat jouw kind weer ontspannen en blij kan zijn. Als ouder krijg je inzicht in de oorzaak van de problemen en krijg je tips voor hoe je daarmee om kunt gaan.

Van de afstandshealingen maak ik een audio opname die je terug kunt luisteren.

Kosten: €50,-

Reviews

Lieve Mirjana,

Onlangs heb je een healing gedaan bij ons zoontje van bijna 3,5 jaar oud. Ondanks alle toepassingen van ‘handleidingen’, tips en trucjes die we van internet, ervaringsdeskundigen en experts mochten ontvangen over het opvoeden van een hooggevoelig/sensitief (en pittig) kind, hadden we moeite om ons zoontje een ontspannen en blij bestaan te bezorgen. Sterker nog, vele intense huilbuien, dwars gedrag, verdriet en spanningen waren aan de orde van de dag. Uiteraard zagen we wel wat verbetering door alles wat we geleerd hadden, maar er bleef een ‘ongrijpbaar iets’ bestaan waar wij dus niet bij konden, laat staan controle over kregen. Na jouw healing is dat ‘ongrijpbare iets’ weg. Hij is ontspannen, giert het regelmatig uit van het lachen en in zo onbezorgd als een jongetje van 3,5 hoort te zijn… met nog steeds zijn dwarse ‘baby-pubergedrag’, maar precies zoals je verwacht bij zijn leeftijd. We hebben de healing mogen beluisteren en gehoord hoe hij in een heel lang verleden een afspraak met zichzelf heeft gemaakt na een nare ervaring, die hij níet kon verbreken. Gedurende de reis die jij met hem maakte naar het verleden, heb je hem laten inzien dat die strenge afspraak met zichzelf niet nodig was omdat hij door zijn ‘geleerde les’ niet nog een keer hetzelfde zou gaan doen. Hij heeft deze afspraak dus omgebogen in een leermoment en hoeft nu niet meer zo streng voor zichzelf te zijn. Hierdoor is hij niet steeds met zichzelf in tweestrijd. De verwarring is opgelost en zelfacceptatie hersteld, waardoor ontspanning en genieten mogelijk is. Iets wat wij met de beste wil van de wereld niet voor hem hadden kunnen oplossen. Heel blij en dankbaar zijn wij dat je dit voor ons hebt kunnen doen. Het hele gezin ervaart meer ontspanning en plezier. We gunnen iedereen die op bepaalde manier worstelingen heeft met zijn/haar kind, waar de vinger niet op gelegd kan worden, een dergelijke omslag. Er is geen groter cadeau dan je kind weer écht zien genieten.

Dank je wel!

Arianne

Wauw, wat een audio bestand kreeg ik toe gestuurd van Mirjana!
Onze zoon van 5 jaar slaapt al maanden onrustig in en ziet steeds "boeven".
Ik heb contact opgenomen met Mirjana en ik dacht zelf aan een house clearing. Mirjana tunede in en zei zelf dat het met het huis niet veel te maken had, maar dat ze wel iets voor onze zoon kon doen.
Mirjana heeft opgenomen wat ze heeft gedaan. Dat was heel bijzonder en ook wat spannend!
Ondanks dat mijn man niet zoveel 'kan' met energie stond hij ervoor open, want hij zag ook dat onze zoon het moeilijk had met in slaap komen en bang was.
Direct de volgende dag al ging hij naar bed en heb ik hem in de afgelopen weken maar 2 keer over 'boeven' gehoord.
Hij slaapt beter in en is vrolijker overdag!  
Of je nu wel of niet iets hebt met energie, het resultaat is verbluffend en wij zijn super blij dat we Mirjana om hulp hebben kunnen vragen.
Dankjewel lieve Mirjana! Heel waardevol!
 
 
 

Anke

Begin juli heb je voor mijn zoontje een healin gedaan en ik zou je willen vragen of je dit ook voor mijn dochter zou willen doen. Bij ** merk ik zo'n verschil en ik vind hem in zjn doen en laten zoveel lichter en vrolijker dan daarvoor. Heel fijn om te zien. Wellicht dat je ook iets voor mijn dochter kan betekenen. Ik hoor het graag. 

Barbara