artificial-trees-945387_1920

Landen in je lightship

#autoperikelenvervolg Alles is goed gekomen! Mijn garageman zei: ‘Niks om je zorgen over te maken, het is iets kleins.’ Vervolgens heeft hij het meteen in orde gemaakt! Echt zo fijn dat het lampje nu uit is. Tegen mijn ego kon ik liefdevol zeggen: ‘Wat fijn hè, dat het iets kleins is, deze auto is prima.’

Dit is meteen een prachtig ezelsbruggetje naar ons eigen vervoersmiddel, ons Lightship en dan vooral het volledig bewonen ervan. Een sessie die ik had, sluit hier namelijk zo prachtig op aan.

Met kinderhealingen heb ik al vaker meegemaakt dat de Lightbeing nog niet zoveel ervaring heeft op Aarde in een fysiek lichaam, dat er veel uitleg nodig is over ‘hoe-het-werkt-in-deze-dimensie’, maar dat je dit ook nog kan tegenkomen met een volwassene, was een verrassing.

Deze lightbeing met een hele hoge frequentie, was nog niet ingedaald en verbonden met haar Lightship. De dichte energie van de Aarde, was té spannend, té zwaar geweest tot nog toe. Dat gaf allerlei uitdagingen in haar menselijke leven. Een belangrijke daarvan, het niet goed kunnen vertalen van ervaringen naar menselijke woorden. Daardoor was ze gaan geloven dat ze niks ‘voelde’ en het ‘niet kon’. Niets is minder waar! Ze voelt juist heel erg veel.

Het werd zo’n prachtig proces voor de lightbeing om haar lightship te verkennen, zich ermee te verbinden tot in alle cellen, tot ze volledig versmolten was met haar fysieke lichaam, haar persoonlijkheid en ego. Ze kreeg uitleg over hoe alles werkte en dat ze in staat was, dit prachtige instrument te bedienen en dat woorden/ taal gebruiken nodig is om ervaringen te delen met anderen.

Haar team daagde haar uit om alle fysieke ervaringen die ze had, om te zetten in een woord, een kleur of een beeld. Langzaam groeide het vertrouwen en met een lach en een traan lukte dat steeds beter. Het vraagt nog wat oefening, veel uitleg wat er wordt ervaren en welke woorden daarbij passen, maar nu ze volledig geboren is op Aarde en in haar lichaam, komt dat zéker goed.

Posted in

Laat een reactie achter