hands-984188_1920

Landen in je Lightship

Het bericht van gisteren over geboren worden en landen in je Human Body heeft aardig wat stof doen opwaaien. En ook in een kinderhealing vandaag werd duidelijk dat dát precies is wat er nu nodig is!

Jezelf welkom weten en met zoveel mogelijk energie kunnen landen ín jouw Lightship (zo noemt mijn team ons fysieke lichaam)

Op dit punt in de tijd, is juist gronden, je over geven aan jouw aardse gewicht, enorm belangrijk om jouw lichtwerk te kunnen doen. Hoe meer je met jouw energie in je Lightship bent, hoe makkelijker manifesteren zal gaan.

Een lightship vraagt net als een auto om onderhoud, want de buitenkant kan vies worden door alle ‘weersomstandigheden’ of dingen die eraan blijven plakken, maar ook de binnenkant kan vol en verstopt raken waardoor verbindingen niet meer lekker lopen en er ‘pech’ ontstaat.

Wil je een goed werkend Lightship hebben, dan is een regelmatige opruiming nodig, een kleine beurt zo nu en dan en af en toe een grote beurt. Je kunt heel veel zelf doen.

Je auto was je ook af en toe, de losse rommeltje ruim je op en zo nu en dan wordt er stof gezogen. Dat geldt ook voor je lichaam. Grondingsoefeningen, voeding, energie- & chakra opschoon oefeningen, voldoende rust & ontspanning helpen daarbij.

Klinkt of ruikt je auto raar dan ga je ermee naar een professional, die kan opsporen wat er aan de hand is. Dat kun je ook doen voor je eigen Lightship. Voor mijn ‘kleine & grote beurten’ ga ik naar mijn massage therapeute, Zij brengt mijn aandacht diep in mijn lichaam en masseert de ‘issues out of the tissues!’ Voor iedereen werkt iets anders.

Wil je landen in je lichaam, dan is aandacht en heel veel liefde voor je lijf heel belangrijk. Er kunnen ervaringen/ trauma’s  in opgeslagen zijn die ervoor zorgen dat delen ontzettend bang zijn om in dat Lightship te zijn. De enige manier waarop jouw energie dan reageert is eruit weggaan.

Of we nu willen of niet, de uitnodiging om zo vol mogelijk ín het fysieke te landen is daar. En het cadeautje is, dat je weg vinden en manifesteren makkelijker en lichter wordt, omdat je beter afgestemd bent op jezelf (aarde) en je connectie met ‘de bron’.

Posted in

Laat een reactie achter