lion-3012515_1920

Laten gaan

Hang in there! De energie blijft hoog en intens, hoewel het lijkt alsof we er wat aan gewend raken en daardoor iets meer kunnen ontspannen. Je nachten kunnen nog gebroken of onrustig zijn, je kunt intense dromen hebben of (oude)angsten laten van zich horen.

Weet dat het oud is, het zijn emoties en gevoelens die zich aan het losmaken zijn van jouw systeem. Doordat ze uit hun verkramping komen en ontvouwen, lijkt het soms of ze ineens heel reëel kunnen zijn. Je ego heeft er dan van alles over te zeggen, haalt mogelijk nog meer bijbehorende beelden en gebeurtenissen uit de kast waardoor het heel echt lijkt.

Lieve jij, het is in het NU niet meer waar!

Komt er iets los, zet dan innerlijk een stapje achteruit, je hoeft het niet (nog een keer) fysiek te ervaren. Kijk er naar van een afstandje. Adem bewust in en uit, tot de vrijgekomen spanning zakt.

Als beeld kun je je voorstellen dat alle emoties en spanning als dikke grijze mist vrij komt en wegwaait. Ga net zo lang door met ademen (zelf begin ik dan te blazen!) tot je geen mist meer ziet.

Vertel je ego, dat je veilig bent en dat het fantastisch is dat dit nu loskomt, zodat het jou lichaam en energieveld kan verlaten. Het mag echt gaan, het is tijd.

Posted in

Laat een reactie achter