gate-3782613_1920

Maak jezelf niet gek

Het cijfer 11 begint steeds krachtiger te worden! De frequentie ervan voel ik zoemen in en tegen mijn lichaam. 1 is een getal van magnetische aantrekking, dus logisch dat zich ineens nieuwe mogelijkheden voordoen. Twee keer een 1 vormen een de pijlers van een doorgang en tegelijk is er een soort dubbele aantrekkingskracht voor de meest hoge frequenties én voor de lagere frequenties. Heel eenvoudig, je kunt enorm geïnspireerd raken en tegelijkertijd lekker getriggerd. Je thema’s kunnen wat uitvergroot voorbij komen, zodat jij de mogelijkheid hebt om op nog meer lagen te helen.

De energie van de Tzolkinkalender ondersteunt daarbij geweldig, want met de start van het Witte Spiegelpad, worden dingen makkelijk gereflecteerd en verhelderd. Het geeft je ook de mogelijkheid om jezelf in de toekomst te zien. Waar wil je heen, en hoe voel je je dan en wat is er voor nodig?

De 11-11 portal wordt steeds grootster en intenser beschreven, je zou er nog bijna bang voor worden. Het is ook gewoon een maandag.

We zitten met z’n allen toch al in een flinke groeispurt, maar mijn ervaring is dat het zelden van het ene op het andere moment is. De opening van een energie stroom werkt meestal niet zoals een kraan die je open en dicht zet. De energetische openingen groeien en openen zich als een bloem en zo sluiten ze ook weer. Er is een punt waarop de instroom van energie maximaal is, toch ervaar ik dat maximum punt niet altijd precies op 10-10 of 11-11, soms al een paar dagen eerder.

Maak jezelf niet gek met al die berichten, blijf in je centrum en heel liefdevol naar jouw proces en dat van anderen.

Posted in

Laat een reactie achter