crystal-ball-4043805_1920

Matheid & zwaarte opgelost

De laatste tijd was er een bepaalde matheid en gelatenheid in mij gesijpeld. Subtiel en sluimerend aan de rand van mijn bewustzijn, waardoor ik wel af en toe dacht: ‘hoe komt het dat ik ineens weinig zin heb om mijn blog te schrijven?’ maar het afdeed als ‘een fase’.

En dan staat er een healing gepland voor een vrouw, waarbij alles op zijn plek valt. Haar innerlijke licht dat fel kan stralen is dof geworden. Ze lijkt energetisch belast door een soort deken waardoor alles zwaar voelt en er een soort matheid is ontstaan, haar kinderen weerspiegelen dat prachtig.

Als ik iets uitzoom, zie ik dat er een dekenachtig materiaal over de aarde licht dat lichtwerkers beïnvloedt en uit hun kracht haalt door de zwaarte en matheid ervan. Je realiteit kan je wellicht al uitnodigingen gegeven hebben om (weer) op te staan. Bij mij valt meteen het kwartje dat dít het is dat ik heb ervaren. Ik ervaar die energetisch deken die alles dempt ook. Geen fase maar een actieve tegenkracht tegen het licht dat in iedereen aan het wakker worden is.

Als ik vraag wie me met dit project kan helpen, zie ik een grote licht uitstralende kristallen drakenschedel. Hij stelt zich voor als leider van een cristaldragon collective. (oké dan…. wauw)De energie is hoog en zinderend en ik zie dat het er honderden zijn! Ze verdelen zich in concentrische cirkels om de aarde, de grote in de buitenkring, de kleinste in de binnenste kring. Ik zie wel 5 van die kringen. Als alle draken hun plek hebben, zie ik grote lichtstralen in de grootste draken komen en zij verdelen het door de kringen heen, zodat het de laag van energetische deken in kan stromen. De deken begint dan een soort smeltende brandplekken te krijgen en lost langzaam op. Het voelt indrukwekkend en zo krachtig.

In de vrouw wordt haar licht weer krachtig en helder, ze kan weer opstaan en vanuit haar centrum handelen. Er is veel aandacht voor haar keel, als ze vanuit haar hart spreekt is de kracht van woorden zo sterk!

Ik vermoed dat de deken het ‘waarheid spreken’ heeft beïnvloed bij velen van ons. Heb jij last (gehad) van je keel?

We ronden de healing af. Bij mezelf voel ik de druk op mijn schouders verminderen en kan ik vrijer ademhalen. En na die healing van gisteren staat mijn innerlijke drijfveer weer op aan!

Posted in

Laat een reactie achter