old-woman-574278_1920

Ontspan & verzacht

Dat we (opnieuw) in een grondige opruim & loslaatfase zitten is inmiddels duidelijk. Onbewust patronen worden komen ineens aan de oppervlakte of maken zich kenbaar in je lichaam.

Bij mij werd het tijd voor een heart to heart ontmoeting met mezelf , mijn lichaam had allerlei vreemde pijntjes en voelde strak, maar ik kon zelf niet bij de oorzaak. Tijd om met de liefdevolle begeleiding van @Sijtjeprincen om met mijn lichaam in contact te treden.

Ik werd enorm verrast door de uitkomst. Allerlei oude imprints rond ouder worden, bleken actief te zijn geworden. (Voor wie dat nog niet wist, ik bereik volgend jaar de 50). Imprints over hoe je je dan moet voelen (inclusief pijntjes), dat je vruchtbaarheid verliezen je minder waardevol maakt, en dat je je vast schrap moet zetten, want het einde komt dichterbij. En daarnaast vond een lichtaspect in mezelf het vooruitzicht dat dit lichaam er een keer mee op gaat houden heel moeilijk.

In die oude laag was mijn lichaam zich gaan verzetten, strak en hard geworden. En ja, dan krijg je pijntjes en stroefheid. Het deel dat wist dat deze overtuigingen niet kloppen, vond al die gedachtes maar ‘onzin’. Toch is zijn er natuurlijk wel de wetten van de natuur hier op aarde. Ons lichaam wordt ouder en stopt een keer met werken.

De boodschap was duidelijk. Je kunt je wel verzetten tegen de cyclus van de natuur, maar dan verkramp en verhard je en hebben ze veel meer effect op je dan wanneer je die cyclussen accepteert en er in ontspant. Dan hebben ze veel minder impact op je.

Ik kon de oude imprints vrij laten en mijn lichaam werd acuut zachter en wolliger, inmiddels zijn bijna alle pijntjes verdwenen.

Voor mij geldt dezelfde boodschap die mijn cliënten al meerder keren kregen: Ontspan, verzacht & kies voor plezier

Posted in

Laat een reactie achter