mirjanascheepens-patronen

Oude patronen actief

Februari lijkt te beginnen met een herhaling of activatie van oude familiepatronen en systemen. Ineens gedragen we ons weer zoals we als kind deden. We reageren zoals we dat vroeger deden en het lijkt voor een moment of we ‘niks geleerd’ hebben.

Ik zeg niet voor niks “voor een moment” want voor je in zak en as zit; nodig jezelf uit om te kijken en te observeren wat er gebeurt. Doe een stap achteruit, haal adem.

Kun je herkennen welke overtuiging onverwacht actief is geworden? Een overtuiging waarvan je dacht, daar ben ik toch klaar mee?

Die blokkerende gedachte zie ik bij mezelf en ook bij anderen als een wit leeggelopen eiervlies, een uitgewerkte illusie die nog aan ons systeem hangt. Eigenlijk zit zijn dienst er al lang op en toch hebben we hem nog niet volledig laten gaan.

Dáárom heb je een soort terugval, om je te laten zien dat die gedachte/ overtuiging onwaar is, zodat je jezelf er eens en voor altijd los van kunt maken.

Ik viel terug in de gedachte: “Een ander is beter dan ik, ik ben dus niet goed genoeg.” Ineens kwamen er allerlei beelden van situaties langs van vroeger en nu. Nieuwsgierig als ik ben ging ik op zoek naar de ‘angel’, maar mijn lijf bleef redelijk rustig en hoe ik ook zocht, die angel kon ik niet vinden. Tot ik me realiseerde dat ik klaar was met die overtuiging en dat die gedachte onwaar is. Op dat moment kon ik het lege vlies liefdevol losmaken en terugsturen naar Source energy.

En weet je wat het mooie is? De dag erna (gisteren) vloog de ene na de andere opdracht binnen! Pure magie en een mooie bevestiging van mijn unieke & waardevolle plek in de wereld.

Ik wens voor jou dat jij ook op die plek kunt staan <3

Posted in

Laat een reactie achter