9A3A8610 a

Dit ben ik

Mijn naam is Mirjana.

Dit ben ik, midden in het leven, stralend en genietend. Het is wel eens anders geweest en ik gun het jou zo, dat jij op jouw eigen stralende plek komt te staan.

Ik heb 23 jaar als juf in het basisonderwijs gewerkt. Tussendoor bracht mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid me naar boeiende plekken. Zo werd ik NLP trainer, leerde ik systemisch werken en ontdekte ik de taal en trauma's van ons lichaam tijdens Somatic Experiencing. Daar werd ik opgeleid tot Lichaamsgericht Traumatherapeut.

En zoals bij ons allemaal gaf het leven me uitnodigingen om mezelf te bevrijden: een burn-out, de ziekte van Lyme en een scheiding.

Bij iedere opleiding en ervaring werden mijn eigen trauma's, overtuigingen en blokkades laag voor laag ontsluierd en leerde ik hoe het is om je vrij te voelen.

Als kers op de taart ontdekte ik, of eigenlijk herinnerde ik me hoe ik kan werken en helen met energie. Daarmee heb ik een prachtige gereedschapskist met tools waar ik jou mee kan begeleiden.

Ik neem je graag mee op reis in je eigen proces naar een lichter hart, naar levensvreugde en zachtheid. Zodat jij zonder terughoudendheid de volheid en overvloed van het leven toe kunt laten.