hond11

Vertrouwen & veiligheid

We staan weer aan het begin van een nieuw levenspad (Rode maan), een golf energie van 13 dagen met als belangrijke impuls, zelf vertrouwen, zuiverheid en doorstroming. Op weg naar afgestemd zijn en een volledig diep vertrouwen op het leven en de overvloed die er voor ons allemaal aanwezig is.

Dat raakt aan ons diepe innerlijke gevoel van veiligheid. Alles waar dat vertrouwen nog ontbreekt kan worden aangeraakt en getest of stevigheid. Soms heb je voor jezelf een illusie van veiligheid gecreëerd met een mooi huis, fijne mensen om je heen, maar als je naar je eigen kern gaat blijkt de veiligheid in jezelf niet zo stabiel te zijn.

Deze periode worden we uitgenodigd en uitgedaagd om te onderzoeken hoe eerlijk we zijn tegen onszelf over die veiligheid.

De zuiverende energie van Rode maan, vloeit door ons heen en belicht de kwetsbare plekken. Je helpt jezelf het beste door heel liefdevol naar jezelf en je kwetsbaarheden te kijken. Ze mogen er zijn, hoe veel last je er ook van hebt. Als je met compassie naar jezelf kunt kijken blijf je makkelijker in de stroming.

Als je verstrakking voelt…..reageer met verzachting en compassie

Als je emoties opsteken… reageer met verzachting en compassie

Als je onveiligheid voelt….reageer met verzachting en compassie

<3

Posted in

Laat een reactie achter