fantasy-3630053_1920

Verzacht jezelf

* Daily Sparkle 10-12-19 *

O, wauw! Wat een boel reacties & aanmeldingen om mee te doen met de 12 heilige nachten! Wat fijn! <3

De energie is lekker aan het opbouwen en binnenstromen! Ik was heel vroeg wakker met flinke hoofdpijn en nu ik de tabellen heb bekeken, zag ik dat de Schumann resonantie een poosje full-spectrum was. Eén van de uitwerkingen is hoofdpijn, darmen die van slag zijn, vermoeidheid, maar je kunt je ook heel helder en actief voelen.

Daarnaast is het 12-12 weer volle maan, zij draagt bij aan de opbouwende energie. Ik voel heel sterk de uitnodiging om nog meer zware energie uit je systeem te bevrijden. Ter voorbereiding op het nieuwe jaar. Boy, o boy….is 2019 me toch een jaar van opschoning!

En lieverds, voor het bevrijden van die zware energie hoef je niet hard voor te werken, je hoeft niet te duwen en te trekken aan jouw lichtenergie. Die wil niets liever dan stromen.

Je helpt je lichaam en je energieveld het meeste door jezelf uit te nodigen om te ontspannen, om je spieren, je weefsels en je cellen te laten verzachten. Hoe meer je verzacht, hoe meer openingen er zijn voor energie om te stromen, hoe meer licht er bij je naar binnen kan.

Terwijl je dit leest, waar ervaar je je ademhaling? Hoe ontspannen zijn je nek, schouders en je gezicht? Kun je voelen waar jouw lichaam de bank raakt? Haal een moment bewust adem en verzacht je spieren. Wat verandert er dan in je lichaam?

Posted in

Laat een reactie achter