fantasy-3299901_1920

Volle maan & verduistering

Voor het eerst in weken heb ik heerlijk geslapen, aan één stuk door! En dat terwijl ik de kracht van deze volle maan tegen mijn huid voel resoneren. Hoe heb jij geslapen?

De energie van deze maan, die ook nog verduistert wordt, kan innerlijke wrijving geven. Precies zoals we dat ook zien in de buitenwereld momenteel. In de wereld om ons heen staan oude structuren flink onder druk en je kunt de onderhuidse druk en broeierigheid voelen. Kun je in je eigen centrum en lichaam blijven met al die onrust?

Dat er veel gaande is merk ik ook aan de hoeveelheid nieuwe aanmeldingen voor healingsessies. Het lijkt wel of iedereen ineens helemaal klaar is met zijn of haar oude patronen en innerlijke structuren, die een beperkt gevoel geven. Wauw, wat geweldig!!! Dat geeft een vliegende start van dit jaar. Ik voel me zo diep dankbaar voor iedereen die zo’n lieve en enthousiaste ambassadeur is voor mij en mijn werk. <3 Dank je wel!

Tips:

* Drink voldoende water

* Neem rust, ga wat vroeger slapen

* Als de druk in en om je heen hoog wordt, stap er dan even uit. Ga naar buiten, haal een paar keer diep adem en maak contact met jezelf en jouw midden.

* Als jij de druk ervaart, dan hebben anderen daar ook last van! Geduld & zachtheid is voor iedereen fijn.

Posted in

Laat een reactie achter