90 hond 12 - 2

Voorbij je comfortzone

Hoe is het met jou? Ik blijf een vreemd, onbekend gevoel in mijn lichaam houden. Het  voelt nieuw aan en bij vreemde nieuwe dingen zegt mijn mind….’dat is eng, misschien ook niet veilig, blijf maar lekker in het bekende gebied’.

Oké mind, ik hoor je zeg ik. Om er vervolgens weinig aandacht aan te besteden. Licht tegensputterend trekt mijn mind zich dan terug.

Tegenwoordig is mijn ‘Grote Beschermer’ (mind) niet meer de baas over mijn handelen en denken (meestal dan), maar hij heeft nog wel graag iets te vertellen. Alle gedachtes die te maken hebben met: durf ik niet, is onveilig, eng, gevaarlijk zijn pulsen van mijn mind om me te beschermen.

Ik ken ze zo goed! Ooit hebben die gedachten overheerst en belandde ik in een soort zelf gecreëerde gevangenis van angst. Mijn mind wilde me kostte wat kost beschermen. Hoe fijn is het dat ik geleerd heb om die gevangenismuren af te breken en nu met open hart en vrij te Leven!

Weet je, dat gun ik alle mensen op de wereld zo, dat gevoel van vrijheid en Liefde. Dan weet je precies wie je bent, wat jouw unieke talent is. Je ervaart geen competitie, jaloezie of ongelijkheid. Omdat je weet dat jij een belangrijk onderdeel bent van het Universum, wát je ook doet. Dan weet je dat je op onvoorstelbare manieren verbonden bent met alles en iedereen, met iedere molecuul die rondzwerft in de Kosmos.

Posted in

Laat een reactie achter