autumn-3186876_1920

Vreemde tijdsbeleving

Ik heb een vreemde tijdsbeleving. De tijd gaat snel en langzaam tegelijk. Ik knipper met mijn ogen en het is al 14 november, ’s Morgens als ik mijn blog schrijf, mails beantwoord en rommel heb ik ineens tijd over. Een hele aparte gewaarwording.

Er ontstaan allemaal leuke nieuwe plannen. Zo ben ik samen met mijn vriendin en collega Linsy plannen voor een heuse business retreat aan het vormgeven. We worden al zo blij van de voorbereidingen. En heb je het gezien! Ik heb een creatieve artjournaling middag ingepland, om 2019 goed af te ronden, de online healingcircle is in wording. Mijn hart heeft al een feestje bij het vooruitzicht. Heerlijk!

Hier voel ik opnieuw een soort tegenstrijdigheid. Er is een beweging van expansie, naar buiten treden en tegelijk ook een beweging naar binnen. Ik heb meer slaap nodig, behoefte om me terug te trekken en veel tijd met mezelf door te brengen. Deze beide behoeftes kunnen tegelijkertijd gevoed worden, zo heb ik dat nog niet eerder gevoeld.

Ik ben heel benieuwd of jullie daar ook iets van ervaren.

Wat je ook meemaakt en ervaart deze dagen. Neem vandaag ook vooral de tijd om naar buiten te gaan en te zien hoe prachtig mooi de bomen zich tooien in hun herfstkleuren. Neem tijd om te genieten en op te laden.

Posted in

Laat een reactie achter