mirjanascheepens-verlangen

Wat is je verlangen?

Welke zaadjes/ intenties heb jij gepland tijdens nieuwe maan? Hoe blij word je van de gedachte dat ze straks tot bloei komen?
Jouw gevoel en de vreugde in je hart zijn de belangrijkste graadmeters voor de ontwikkeling en groei van jouw zaadjes. Je hoeft niet precies te weten hoe jouw intenties zich zullen manifesteren, dát kun je overlaten aan het Universum, zolang jij je van binnen maar heel licht en blij voelt bij het vooruitzicht.

Gisteren tijdens een sessie kwam dat zo mooi naar voren.
Deze cliënt dacht dat ze misschien wilde verhuizen, groter, kleiner, ander land….of toch niet. Verwarring alom.
Die gedachtes komen voort uit een verlangen. Onze mind komt dan met het plan….’verhuizen’. Een andere mogelijkheid is dat je onderzoekt wát het onderliggende verlangen van dat plan is. Dat bleek ‘avontuur’ te zijn en het bij behorende gevoel: vrijheid, lichtheid, levensvreugde.

Je kunt je dan focussen op verhuizen, maar je kunt je ook verbinden met het gevoel. Je wilt je van binnen vrijer, lichter en blijer voelen. Natuurlijk is verhuizen dan één van de opties om daar te komen, maar reizen, een andere baan, een nieuwe cursus etc…kunnen je dat ook brengen.
Als jij je alleen richt op verhuizen, dan herken je de andere mogelijkheden die het Universum je biedt misschien niet.

Of in mijn geval. Ik wilde volledig zelfstandig zijn en kunnen rondkomen van mijn bedrijf. Als ik de optie ‘hoe’ niet vrij had gegeven, dan had ik misschien geen gehoor gegeven aan mijn vriendinnen die me een ‘Universal push’ hebben gegeven om healingen te geven en houseclearingen te doen.

The Universe works in mysterious ways!

Mirjana

Posted in

Laat een reactie achter