12 Heilige nachten

Voor het 6e jaar ga ik weer op reis met de 12 heilige nachten. Reis je mee? De heilige nachten zijn van 24 dec t/m 6 januari, maar al eerder krijg je berichten die je  voorbereiden op jouw reis.

In het Engels zeggen ze het zo mooi: 'Sacred time'.
12 Heilige nachten om tijd met jezelf door te brengen om het jaar 2023 op een fijne manier af te sluiten en de energie voor het jaar 2024 stevig neer te zetten.

In oude tijden werd deze periode als heilig en magisch gezien. Op 21 december wordt het licht verwelkomt en de tijd lijkt dan 3 dagen stil te staan. Op 24 december wordt het licht weer geboren en starten daarna de 12 heilige nachten. Ieder van de twaalf nachten is verbonden met een maand van het nieuwe jaar.

Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke reis samen met mij te maken.

Dagelijks is er in de online omgeving een activiteit een meditatie, visualisatie of creatieve opdracht. Een korte indruk van wat je kunt verwachten:

Intro 12 heilige nachten

* Een heus e-book met allerlei achtergrond informatie en tips

* Een online omgeving waar je onbeperkt toegang houdt tot alle nachten.
* Een 12 nachten Telegramgroep om je inzichten, dromen, tekeningen te delen.
* Je maakt een Smashbook waarin je alles kunt verzamelen ( laat je verrassen als je dit nog niet kent!)
* Het jaar 2023 creatief afsluiten met knippen en plakken

* Je ontmoet je 'spirit guide' voor het jaar.
* Dromen delen en verklaren, want dromen tijdens
deze dagen hebben een diepere betekenis
* Collage maken
* Kaarten leggen
* Neurografisch tekend het nieuwe jaar verkennen
* Korte (healing)meditaties
* Boodschappen van mijn gidsen
* Alles wat er spontaan ontstaat

Alle activiteiten en je dromen krijgen een plek in het smashbook dat je maakt. (laat je verrassen als je er vorig jaar niet bij was)

Tijdens deze reis moet niets, maar word je elke dag uitgenodigd om iets nieuws te ontdekken en uit te proberen. Je trekt kaarten voor de nieuwe maanden, vindt misschien wel mooie quotes of muziek. Alles ondersteunt je in het afronden van het oude jaar en het verbinden met het nieuwe jaar.

Na de 12 nachten heb je een mooi boek dat een unieke expressie is van jezelf. Echt een cadeautje voor jezelf, waar je de rest van het jaar steun en inspiratie in kunt vinden.

12 heilige nachten

Je reist mee van 24 dec t/m 6 januari met steun en support uit de community op Telegram en hebt na afloop een uniek boek, waar je steeds opnieuw steun en inspiratie uit kunt halen. De opdrachten verschijnen dagelijks in de online omgeving.

Je reis mee voor: €44,-

1

Anita: Dankjewel Mirjana voor dit prachtige, bijzondere traject.

Esther: Jaa ik sluit me aan bij die dank! Dankjewel Mirjana. Ik doe nu al een paar jaar mee, en het heeft zo prachtig en stevig vorm gekregen. Supergaaf. Veel liefs.

Bianca: Hoi Mirjana, dank je wel voor de inspirerende creatieve inspiratie. heel erg blij met dit begin van het nieuwe jaar. Dankbaar!

Carla: Ook ik wil je bedanken voor de steun het creëren van samen. Ik heb genoten van starten van dit nieuwe jaar op deze bijzondere manier

Inge: Wat een fijne twee weken. Dank jullie alleen voor deze lekkere creërende energie! Vorig jaar had ik losse vellen in een doos omdat ik geen A4 schrift kon verkrijgen. Nu zie ik de kracht van het schrift om er elke maand naar terug te keren en reflectie tijd te nemen op mijn maand. Mirjana bijzondere dank naar jouw toe voor je organisatie en manifestatie van dit 12 heilige nachten bewustzijns “feest”.