Healingcircle voor kids

Lieve ouders,

In wat een vreemde, rare, angstige en onzekere tijd zijn we beland. Voor ons als volwassenen is het al pittig, hoe ervaren jouw kinderen dat? Ze pikken onze onzekerheid en angst op, ze hebben hun eigen onzekerheden. Want wanneer kan ik weer naar school? Wanneer kan ik weer gewoon normaal afspreken? Wanneer is dit voorbij?

Al die verwarring brengt hun energie en systeem uit balans en daarom houd ik zo 29 maart om 15 u een online healingcircle speciaal voor kids van 0 tot 16 jaar ! Tijdens de healingcircle help ik ze, samen met mijn gidsen, hun velden te ontladen en weer lekker te landen in hun lijf. En verder laat ik me leiden door het moment en wat er nodig is.

Ik vraag daarvoor een donatie van €5,- per gezin.  LET OP! INSCHRIJVEN KAN TOT 13.15 U, daarna ga ik de cirkel voorbereiden.

Dat gaat als volgt:

Stap 1:
Wat super fijn dat jij je kind(eren) wil aanmelden voor de healingcircle. Voor kinderen vanaf een jaar of 9 is het zeker belangrijk om dit plan met ze te bespreken en uit te leggen waarom het fijn zou zijn en vraag om toestemming. In principe hoeven ze er helemaal niets voor te doen, maar ze kunnen er live bij aanwezig zijn als ze dat willen. Voor jonge kinderen geldt, als hun naam in de cirkel ligt, dan worden ze meegenomen in energie.

Stap 2:
Als je een akkoord hebt, Meld je dan aan (met de voornamen van je kids) voor de healingcircle, zodat je

Healingcircle kids 2

kind(eren) eventueel live aanwezig kunnen zijn bij de healingcircle via een webinar. Na afloop ontvang je een replay.  Het zal max. 60 min duren.

Stap 3:
Maak vervolgens een donatie van min € 5,- per gezin over op bankrekening NL87 KNAB 0258 4640 54  tnv Mirjana Scheepens. BELANGRIJK! Zet bij de mededelingen de voornamen van de kinderen die je wil aanmelden.
Zodra je donatie is ontvangen, krijg je via de mail een link naar het healingcircle voor kids webinar.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust: mirjana@mirjanascheepens.nl

Hoe lang duurt de healingcircle?

Ongeveer een uur.

 

Kan er een na-effect zijn?

Ja, dat kan. Ze kunnen wat moe zijn. Een andere mogelijkheid is dat ze wat drukker zijn of losgekomen emoties gaan uiten. (verdriet, boosheid)

Moet mijn kind dan kijken en blijven zitten?

Nee, doordat hun energie via hun naam en jullie donatie is verbonden met de cirkel, kunnen ze lekker hun eigen gang gaan.

Alleen als ze dat fijn vinden kunnen ze live kijken. Jij als ouder, kan natuurlijk meekijken.
 

Hoe gaat zo'n healingcircle eigenlijk?

Ik weet het nooit precies van te voren, maar ik verwacht dat in ieder geval het energieveld wordt opgeschoond en dat er gewerkt wordt aan een beter gronding.

Het voelt nu dat de energie vooral koesterend, omhullend en ontspannend zal zijn.

Kan iedereen elkaar zien? 

Nee, alleen ik ben te zien. Dit ivm de privacy van kinderen. Er kan wel via de chatbox gereageerd worden. Namen zijn dan wel zichtbaar als er een vraag gesteld wordt.

hands-2847508_1920