Houseclearing

Huizen zijn de plekken die ons beschermen en beschutten, waar we ontspannen of juist heel geëmotioneerd kunnen zijn. Het zijn plekken die zich volzuigen met de energie van haar (oude) bewoners, de fijne en minder fijne emoties. Je komt bij huizen die meteen heerlijk voelen en je komt bij huizen waar de sfeer je benauwt. We zijn verbonden met onze woonplek, ze weerspiegelen iets van ons.

De grond onder onze huizen heeft ook invloed op de sfeer van het huis. De geschiedenis en schaduwen van het verleden, kunnen je huis behoorlijk beïnvloeden. Stenen zijn poreus en slaan makkelijk allerlei energieën op. De combinatie van al die energieën kan voor plekken in huis of bedrijf zorgen die onprettig aanvoelen. Het licht van je huis, is dof geworden, verborgen.

Tijdens een houseclearing kan ik me afstemmen op die verstoringen in de energie. Mijn lichaam vangt signalen op van energie die vastzit en via mijn heldere zien en horen krijg ik meer informatie over de oorzaak van deze verstoring. Die verstoringen kan ik herstellen of verwijderen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Ik vind het heerlijk om de Houseclearingen te doen, het huis weer vol licht, openheid en in verbinding met de bewoner achter te laten.
Huizen worden spontaan anders ingericht, de tuin krijgt weer aandacht of er wordt flink opgeruimd. Want als je huis energetisch verandert, verandert er (ongemerkt) ook iets in jou.

mirjanascheepens-afbeelding-b (4)
edf

Hoe gaat het in zijn werk?

Een house clearing kan ik live in huis of op afstand doen.
Voor de clearing hebben we een gesprek via telefoon of Skype waarbij ik je wat vragen stel over je huis en jij vertelt over jouw huis en het gevoel wat jij daar hebt.

Vervolgens stuur je mij een plattegrond van jouw huis. Jij gaat dan zelf alle ruimtes langs en geeft je ze een cijfer tussen de 0 en 10 qua prettigheid. Dat geeft een indicatie van hoe jij je huis ervaart.

Van de clearing (die ongeveer 1,5 u duurt) neem ik een audio op, zodat jij precies terug kunt luisteren wat ik in je huis ervaren heb en wat ik voor het huis heb kunnen doen. Jij krijgt tips die jou en jouw huis helpen om het een fijne plek te houden.

 

Een week na de clearing loop je nog een keer door alle ruimtes en geef je ze opnieuw een cijfer, die kun we dan vergelijken met de meting vooraf. Mocht een ruimte nog extra aandacht nodig hebben dan kijk ik daar nog naar.

Is het dan klaar & voor altijd gecleard?

Ja en nee.

Het grote werk is gedaan en dát komt niet meer terug.

Maar net zoals je jezelf af en toe ontlaadt en oplaadt, heeft je huis die zorg ook nodig. Emoties blijven onderdeel uitmaken van je leven en je huis zal ze opnemen. Je huis blijft dus ook na een clearing aandacht nodig hebben. Hiervoor geef ik je tips.

Wat kost het?

Een houseclearing voor een gemiddelde woning/tuin is:  €222,-

Wil je dat ik live bij je in huis kom werken? Dat kan ook! Houdt dan rekening met reiskosten.

tot 10 km = geen

50 km = €25,-

> 50 km = in overleg

Is een huis groter dan wordt de prijs aangepast aan de grootte.

Andere mogelijkheden

Wil je een clearing voor je bedrijfsruimte, schoolgebouw, etc dan kan dat ook. De prijs wordt aangepast aan de grootte van het gebouw/ ruimte.

Denk je dit is iets voor mij of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

 

Reviews