Houseclearing

Huizen zijn de plekken die ons beschermen en beschutten, waar we ontspannen of juist heel geëmotioneerd kunnen zijn. Het zijn plekken die zich volzuigen met de energie van haar (oude) bewoners, de fijne en minder fijne emoties. Je komt bij huizen die meteen heerlijk voelen en je komt bij huizen waar de sfeer je benauwt. We zijn verbonden met onze woonplek, ze weerspiegelen iets van ons.

De grond onder onze huizen heeft ook invloed op de sfeer van het huis. De geschiedenis en schaduwen van het verleden, kunnen je huis behoorlijk beïnvloeden. Stenen zijn poreus en slaan makkelijk allerlei energieën op. De combinatie van al die energieën kan voor plekken in huis of bedrijf zorgen die onprettig aanvoelen. Het licht van je huis, is dof geworden, verborgen.

Tijdens een houseclearing kan ik me afstemmen op die verstoringen in de energie. Mijn lichaam vangt signalen op van energie die vastzit en via mijn heldere zien en horen krijg ik meer informatie over de oorzaak van deze verstoring. Die verstoringen kan ik herstellen of verwijderen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Ik vind het heerlijk om de Houseclearingen te doen, het huis weer vol licht, openheid en in verbinding met de bewoner achter te laten.
Huizen worden spontaan anders ingericht, de tuin krijgt weer aandacht of er wordt flink opgeruimd. Want als je huis energetisch verandert, verandert er (ongemerkt) ook iets in jou.

mirjanascheepens-afbeelding-b (4)
edf

Hoe gaat het in zijn werk?

Een house clearing kan ik live in huis of op afstand doen.
Voor de clearing hebben we een gesprek via telefoon of Skype waarbij ik je wat vragen stel over je huis en jij vertelt over jouw huis en het gevoel wat jij daar hebt.

Vervolgens stuur je mij een plattegrond van jouw huis. Jij gaat dan zelf alle ruimtes langs en geeft je ze een cijfer tussen de 0 en 10 qua prettigheid. Dat geeft een indicatie van hoe jij je huis ervaart.

Van de clearing (die ongeveer 1,5 u duurt) neem ik een audio op, zodat jij precies terug kunt luisteren wat ik in je huis ervaren heb en wat ik voor het huis heb kunnen doen. Jij krijgt tips die jou en jouw huis helpen om het een fijne plek te houden.

 

Een week na de clearing loop je nog een keer door alle ruimtes en geef je ze opnieuw een cijfer, die kun we dan vergelijken met de meting vooraf. Mocht een ruimte nog extra aandacht nodig hebben dan kijk ik daar nog naar.

Is het dan klaar & voor altijd gecleard?

Ja en nee.

Het grote werk is gedaan en dát komt niet meer terug.

Maar net zoals je jezelf af en toe ontlaadt en oplaadt, heeft je huis die zorg ook nodig. Emoties blijven onderdeel uitmaken van je leven en je huis zal ze opnemen. Je huis blijft dus ook na een clearing aandacht nodig hebben. Hiervoor geef ik je tips.

Wat kost het?

Een houseclearing voor een gemiddelde woning/tuin is:  €150,- 

Wil je dat ik live bij je in huis kom werken? Dat kan ook! Houdt dan rekening met reiskosten.

tot 10 km = geen

50 km = €25,-

> 50 km = in overleg

Is een huis groter dan wordt de prijs aangepast aan de grootte.

Andere mogelijkheden

Wil je een clearing voor je bedrijfsruimte, schoolgebouw, etc dan kan dat ook. De prijs wordt aangepast aan de grootte van het gebouw/ ruimte.

Denk je dit is iets voor mij of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

 

Reviews

Dank je wel voor een bevrijdende bedrijfs-clearing. Het gebouw voelde zwaar, drukkend en ik kreeg bijna geen lucht (en jij ook niet). Als ik nu aan kom fietsen is het gebouw lichter, voelt het van binnen schoon en licht. Mijn werkruimte voelt beschermd en veilig. Heel fijn dat je nog nazorg hebt verricht (op afstand) om de plekken die nog niet helemaal goed voelden wat extra te clearen. Ik kan het iedereen aanraden om het gewoon een keer te doen. Thuis, voor je bedrijf waar dan ook! Ik heb het thuis ook gelijk laten doen door jou. En merk vooral boven dat de energie lichter en vrolijker voelt.

Dank je wel ♥

Karen Put

Lieve Mirjana


ik ervaar meer rust in huis, ik kan mij iets beter focussen. Het voelt schoner, lichter. Alsof ik hier nu echt mag wonen.

Het is nu echt MIJN huis.

Heel erg bedankt. Ik ben benieuwd naar de na-check!

Dankjewel lieve Mirjana!

Rosalinde

Mirjana is hier in huis geweest en heeft een boze nukkige energie eruit gezet. En ook in mij zat een nukkig stuk. Wat een verandering, verademing hier in huis! Het is opgeschoond en licht.

Zeer veel Dank! Ik voel lichtheid en energie nu…en heb behoefte aan stilte om e.e.a. aan energie, gevoelens te laten voelen….

Onze hond moest gisteravond e.e.a. gevoeld hebben, want hij was  bijzonder onrustig/in beweging…besef ik nu…

Petra

Ik heb met veel verwondering naar je opname geluisterd. Dat ga ik binnenkort nog eens doen om dingen te horen die de eerste keer misschien niet binnengekomen zijn.
Bijna alles klopt gewoon wat je hebt gezien en gevoeld. Confronterend soms maar heel waar.

Er is al beweging sedert je clearing. Opruimen, 
Mijn man die nu in actie schiet voor taken die al lang wachtende zijn. 
Hoe de ruimtes nu voelen. Ik had wel wen druk op mijn hoofd en wat draai-achtig de dagen erna. 
Ben wel tevreden met wat er nu is.

Dank je wel ♥

Petra Herreboudt

Bedankt dat je ons huis hebt gecleard. Wat heb je er hard voor moeten werken. Ik vond het erg bijzonder. 

Ons huis voelt nu lichter en luchtiger aan. Wij slapen beter en de onrust is weg!!! Ons leven wordt er weer een stukje mooier van. Echt een aanrader voor iedereen die veel voelt in zijn huis en het niet goed kan plaatsen.

Hoop dat je in de toekomst nog veel clearingen mag doen en wens jou daarbij heel veel liefde en licht.

Nel van Maldegem

Bedankt voor je hulp afgelopen maandag. De houseclearing heeft me veel gebracht. Allereerst bewustwording van wat er was, wat er anders kan qua energie en hoe een schoon opgeruimd huis kan voelen. 

Het huis voelt rustiger, prettiger. Ik slaap veel beter en heb meer aandacht voor hoe het voelt. Alsof er een last van me af is, een soort opgelucht gevoel.

Ik denk dat je me erg geholpen hebt, mijn dank daarvoor! Qua cijfers in en om huis, zit alles nu op een 7 en 8. Ervaren hoe dat zich ontwikkeld. Ik ben heel opgelucht.

Christina

Een paar maanden geleden kocht ik een tweedehands auto. Ik was er blij mee, maar ik voelde me wel steeds op mijn goede als ik ermee reed. Ook had ik het gevoel dat ik mijn plek in de auto niet helemaal kon innemen, alsof hij niet echt van mij was.

Ik heb Mirjana gevraagd om mijn auto een clearing te geven. Daaruit kwam o.a. naar voren dat de ziel van de vorige eigenaresse nog aan de auto hechtte, waardoor ik niet echt bezit kon nemen van het voertuig. Haar energie zat er nog in. Mirjana heeft deze energie bevrijd met haar clearing, waardoor ik me nu echt eigenaar voel van de auto. Daarnaast lijkt er meer ruimte te zijn in de benzinetank en heb ik het idee dat de auto zuiniger is geworden.

Kortom ik ben er blij mee.
Dankjewel Mirjana

Petra Jacobi