Houseclearing

Voelt jouw huis niet helemaal fijn en vraag je je af wat je zelf kunt doen of dat een houseclearing nodig is? Doe dan deze test.

In een paar minuten ontdek je hoe het met de energie in jouw huis is gesteld en of een houseclearing voor jou een oplossing kan zijn.

Huizen zijn de plekken die ons beschermen en beschutten, waar we ontspannen of juist heel geëmotioneerd kunnen zijn. Het zijn plekken die zich volzuigen met de energie van haar (oude) bewoners, de fijne en minder fijne emoties. Je komt bij huizen die meteen heerlijk voelen en je komt bij huizen waar de sfeer je benauwt. We zijn verbonden met onze woonplek, ze weerspiegelen iets van ons.

De grond onder onze huizen heeft ook invloed op de sfeer van het huis. De geschiedenis en schaduwen van het verleden, kunnen je huis behoorlijk beïnvloeden. Stenen zijn poreus en slaan makkelijk allerlei energieën op. 

Een combinatie van al die energieën kan voor plekken in huis of bedrijf zorgen die onprettig en benauwd aanvoelen. Het licht van je huis, is dof geworden, verborgen.

Tijdens een houseclearing stem ik me af op die verstoringen in de energie. Ik begin met het ontstoren van de vier energielagen van de aarde voordat ik het huis harmoniseer. De verstoringen in de grond onder je huis hebben vaak veel impact op het huis en de bewoners.

Mijn lichaam vangt signalen op van verstoorde energie en via mijn heldere zien en horen krijg ik meer informatie over de oorzaak van deze verstoring. Die verstoringen kan ik herstellen of verwijderen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Ik vind het heerlijk om de Houseclearingen te doen, het huis weer vol licht, openheid en in verbinding met de bewoner achter te laten.
Huizen worden spontaan anders ingericht, de tuin krijgt weer aandacht of er wordt flink opgeruimd. Want als je huis energetisch verandert, verandert er (ongemerkt) ook iets in jou.

mirjanascheepens-afbeelding-b (4)
edf

Hoe gaat het in zijn werk?

Een house clearing kan ik live in huis of op afstand doen. 
Voor de clearing hebben we een telefonisch intake gesprek waarbij ik je wat vragen stel over je huis en jij vertelt over jouw huis en het gevoel wat jij daar hebt. 

0-Meting (live en op afstand): Je gaat alle ruimtes in je huis langs en geeft je ze een cijfer tussen de 0 en 10 qua prettigheid. Dat geeft een indicatie van hoe jij je huis ervaart voor de houseclearing. Dit noem ik de 0-meting.

 

Meer lezen over hoe een houseclearing in z'n werk gaat?

"De houseclearing van een molen"

Op afstand:

Je stuurt me een plattegrond van je huis mét de  0-meting. Ik stem me op een afgesproken tijdstip af voor de houseclearing. Van de clearing (die ongeveer 1,5 u duurt) neem ik een audio op. Na afloop stuur ik de audio naar je toe, zodat jij precies terug kunt luisteren wat ik in je huis ervaren heb en wat ik voor het huis en de grond onder je huis heb kunnen doen. Jij krijgt tips die jou en jouw huis helpen om het een fijne plek te houden.

Live: 

Je bent de 0-meting voor jezelf gemaakt. Samen met jou loop ik je huis door voor een eerste indruk. Daarna stem ik me af op de grondlagen en harmoniseer deze. Vervolgens lopen we samen door het huis en clear ik alle ruimtes tot de energie weer vrij kan stromen. Je kunt zelf de recorder op je telefoon aanzetten om de houseclearing op te nemen.

Nacheck:

Ongeveer 14 dagen na de clearing loop je nog een keer door alle ruimtes en geef je ze opnieuw een cijfer, die kun we dan vergelijken met de 0-meting die je eerder hebt gemaakt. Mocht een ruimte nog extra aandacht nodig hebben dan kijk ik wat er nodig is. Ik check dan ook of de energetische grondlagen helemaal in balans zijn.

Is het dan klaar & voor altijd gecleard?

Ja en nee.

Het grote werk in de grondlagen is gedaan en dát komt niet meer terug.

Maar net zoals je jezelf af en toe ontlaadt en oplaadt, heeft je huis die zorg ook nodig. Emoties blijven onderdeel uitmaken van je leven en je huis zal ze opnemen. Je huis blijft dus ook na een clearing aandacht nodig hebben. Hiervoor geef ik je tips.

Mogelijkheden

DIY- HOUSECLEARING

Ga zelf aan de slag met het energetisch opfrissen van je huis met deze DIY-tips! Klik op de afbeelding om naar de downloadpagina te gaan.

(under construction) Stuur me een berichtje als het niet lukt.

mirjana@mirjanascheepens.nl

 

 

 

QUICKSCAN

Een quickscan geeft je een overzicht van verstoringen in je huis of in de grondlagen op 5 punten.

Klik op de afbeelding voor uitgebreide info.

€50,-

 

Housclearing

HOUSECLEARING

Wil je meteen een houseclearing aanvragen?

Maak dan een belafspraak via mirjana@mirjanascheepens.nl

 

Live €333,-

Op afstand €222,-

 

 

Andere mogelijkheden

Wil je een clearing voor je bedrijfsruimte, schoolgebouw, etc dan kan dat ook. De prijs wordt aangepast aan de grootte van het gebouw/ ruimte. Voor bedrijven is de prijs ex BTW

Denk je dit is iets voor mij of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

 

Reviews