Blob is boos

  • Je bent heel nieuwsgierig naar je eigen intuïtieve- en lichtwerk talenten
  • Je bent gemotiveerd om te gaan werken met energie & je team lightbeings (voor jezelf en/of anderen), maar je voelt je nog onzeker over hoe je het aan kunt pakken
  • Je hebt behoefte aan een sparringspartner, vraagbaak en klankbord
  • Je wil iemand waarmee je veilig kunt oefenen en die je ondersteunt en aanmoedigt in je proces
  • Je zoekt iemand die je kan bevestigen in de ervaringen die je hebt
  • Je bent op zoek naar oefeningen, tips en aanwijzingen om jouw eigen unieke energiewerk stijl te ontdekken en ontwikkelen

 

Dat kan!

Ik begeleid en ondersteun je graag in een intensief traject bestaande uit 6 sessies en 6 mini speel sessies waarbij het traject volledig op maat wordt vormgegeven. Tijdens deze maanden zullen we intensief contact hebben, zodat jij je gesteund, gemotiveerd en aangemoedigd voelt om jouw lichtwerk talenten te ontplooien.

Je bent met lichtheid & fun bezig met serieuze dingen!

De structuur ziet er als volgt uit:

* Iedere maand een Uitgebreide 'Speel-sessie' (live of via Zoom) waarbij je een onderwerp/ ervaring/ uitdaging in kunt brengen waar we samen naar kijken.

* In de periode tussen deze sessies, kun je me een berichtje sturen voor 'Mini -playtime' (ik voel/ kijk met je mee) of vragen.

PS: Momenteel wordt dit traject door een aantal ontdekkers gebruikt om een persoonlijke thema uit te werken.

Voel je ook vrij om het traject zo in te richten dat het bij jou past.

Kosten voor deze ontdekkingsreis: € 650,- incl BTW (voor ondernemers ex btw)

Interesse en meer info?
Stuur me een berichtje: mirjana@mirjanascheepens.nl

sunrise-1756274_1920

 

Time to discover new horizons

 

 

 

 

mirjanascheepens-adventure

Mirjana is een " healer" van deze tijd. Als je in de boeken van Christina leest dat het nu het moment is om contracten, shocks, trauma's, karma en andere ketenen los te laten is Mirjana the place to be. Met hulp van haar heb ik me kunnen bevrijden van een last waar ik onmogelijk zelf inzicht in had gekregen. Haar lichtheid is een verademing in deze voor velen lastige tijd. 

Bert

Mirjana heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling de afgelopen twee jaar. Ik kan zeggen dat mijn leven veranderd is, ik heb zoveel meer verdieping, inzicht en vertrouwen gekregen. Daar ben ik Mirjana ontzettend dankbaar voor. Ze weet elke keer een veilige sfeer te creëren waarin alles mag zijn. Ik ben van nature erg nieuwsgiering en elke keer is het weer een avontuur wat ik mag gaan ontdekken en leren. Bij Mirjana heb ik zowel losse healings, de aura hypnose als de training new horizons gedaan. Door de training heb ik mijn eigen talenten mogen ontdekken en ontwikkelen op een magische manier.  De aura hypnose was een van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven. Mirjana bracht me in een diepe, meditatieve staat waarin ik de antwoorden kreeg die ik zocht. Heel bijzonder om te ervaren hoe je mind naar de achtergrond verdwijnt en je je gevoel zo duidelijk kun voelen en ervaren. Door al deze ervaringen heb ik vol vertrouwen in mezelf en de toekomst. Dankjewel voor alles lieve Mirjana!

Sanne