Klankreizen vrouw en mannenlijn

Deze zomer organiseer ik 4 klankreis workshops door je vrouwen- én/of mannenlijn.

Het zijn dagen waarin je kennis maakt én de kracht ervaart van het gebruiken van je eigen stem voor je heling. Uit onderzoek is gebleken dat klanken invloed hebben op je DNA en dat je DNA aan verandering onderhevig is door die klanken. Het is daarom een prachtige manier om jezelf en je familielijnen te helen.

Er is tegenwoordig veel aandacht voor het helen van vrouwenlijnen. Het is belangrijk dat vrouwen hun innerlijke kracht & macht herontdekken, dat verwondingen uit het verleden geheeld worden. Dat onmacht, schaamte en rouw gezien en erkend wordt.

Ook in onze mannenlijnen is genoeg te helen. De mannen in onze familielijnen hebben ook verdriet, machtloosheid en onderdrukking gekend. Ze zijn opgevoed door verwondde moeders en vaders. Dat heeft op wat voor manier ook effect gehad op hun beleving van de wereld. Ze gaan gebukt onder verwachtingen, een gevoel van afgenomen mannelijkheid en opgelegde verantwoordelijkheden. Hoe mooi is het om ook daar heling en ontlading van trauma energie heen te brengen met klank.
guiischer father-4137397_1920

Ik nodig je daarom van harte uit om samen met mij mee te gaan op een unieke klankreis door jouw familielijnen.
Een reis die bestaat uit beweging, het zelf maken van veel klank en weinig taal. In 2022 heb ik deze reis zelf meegemaakt. Het was zo’n een prachtige, intense en bijzondere ervaring. Ik heb toen de kracht en diepte van klank en trilling gevoeld en ook dat het een geweldige manier is om vastzittende energie uit je familie-lijn te ontladen. Dát wil ik jou ook laten ervaren!

Aan deze klankreis heb ik beweging op muziek toegevoegd, om je lichaam voor te bereiden op het effect van de klanken. Zodat het verhaal dat jouw voorouders je willen vertellen door jou gedragen en bevrijd kan worden. Het wordt ook makkelijker om de klanken van diep uit je buik te laten ontstaan.

In iedere workshop creëren we een veilige setting waar we onze voorouders (man en vrouw) liefdevol uitnodigen om zich via klanken te laten zien en ervaren. Je bevrijdt je eigen fysieke lichaam van vastzittende energie die jij nog in je draagt, die je voorouders aan je hebben doorgegeven. De levensstroom kan vrijer stromen en jij kunt beter jouw eigen richting in het leven bepalen. Wat je in jezelf heelt, verspreid zich door je familielijnen en helpt de kinderen die misschien na jou komen ook.

Je hoeft geen enkele zangervaring te hebben, het gaat niet om mooi zingen, maar om klanken en geluiden. Die maken we vaak al van nature. De kracht van die klanken is zo bijzonder omdat ze puur, rauw en ongecensureerd zijn. Er zijn geen woorden alleen gevoel, trilling en klank.

Ik werk met een kleine groep van maximaal 4 personen, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Het hele proces wordt door mij ondersteunt met klank, energie, mijn gidsen en de ervaring die ik heb met systemisch werk.

vruchtbaarheidsbeeldje

Data:

Klankreis vrouwenlijn:

Zaterdag 1 of 22 juli

Klankreis mannenlijn:

Zaterdag 5 of 26 augustus

Waar: Havenweg 13, Nijmegen
Tijd: 11-16.30 u
Kosten: €125,- per workshop
Er is plaats voor max 4 personen per workshop.

Meld je je aan voor zowel de vrouwen- als mannenlijn dan betaal je €225,-

Je neemt zelf iets mee voor de lunch, ik zorg voor soep, sap, thee & lekkere snacks

Aanmelden of meer info: mirjana@mirjanascheepens.nl