mirjanascheepens-paarden190527

Be the observer

Vandaag is het makkelijker om van een afstandje naar dingen te kijken. Makkelijker om de grote lijn te zien en lijnen uit te zetten naar je toekomst.

In de Tzolkin kalender is het vandaag een toon 7 dag. Een dag waarop je makkelijk contact kunt maken met je manifestatiekracht en je je wensen door kunt geven aan het Universum.

Neem vandaag een moment om te voelen in je lichaam, je gevoel, je hart waar jij echt blij van wordt als het in je leven zou verschijnen. Hoe zeker ben je er al van dat je dit in jouw leven kunt en wilt ontvangen? Welke gevoel geeft het je als het in je leven verschijnt en hoe zeker ben je ervan dat je dát wilt? Bij die zekerheid ligt het antwoord van manifesteren.

Het hoe en wat en wanneer is ondergeschikt, daar wordt voor gezorgd.

Hoe het met mij is? Ik kan weer met afstand naar de situatie kijken, zien waar ik getriggerd was en welke verwondingen aangeraakt zijn. Na een hele fijne paardensessie is de rust weer gekeerd. Bij de paarden zijn is hét perfect middel voor mij om weer volledig in mijn lichaam te landen en in balans te komen. Dank je wel @Paardenalsspiegel voor de super fijne begeleiding.  #dankbaar

Posted in

Laat een reactie achter