free-photos -mountain- pixabay

Beklimming Mount Everest

Een nieuwe maand! Het is nog maar lente, toch heb ik soms het gevoel alsof het al bijna het einde van het jaar is. Wat gebeurt er veel, hè?

De Schumann resonantie is weer behoorlijk actief en doordat er weinig activiteit is op de zon, kan er veel kosmische straling door de wat zwakkere bescherming van de aarde binnenkomen.

Iets dat je fysiek kunt ervaren door hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid, een zwaar gevoel in je lichaam maar ook emotioneel. Ineens komen herinneringen bovendrijven of ben je plotseling boos en verdrietig. Het is onderdeel van het proces, je bent oké, je bent veilig.

Luister goed naar wat je lichaam van je vraagt. Vertraag dan, doe dat middagdutje, hou een pyjama dag ook al vind je mind dat ‘onzin’. Ons Human lightship heeft tijd nodig om de energiedouche te verwerken. Vandaag is geen moment om hoge eisen aan jezelf te stellen, laat je teugels een beetje vieren en gun jezelf wat ontspanning.

Lieverds, energetisch zijn we bezig aan een Mount Everest beklimming met enorm veel ondersteuning en aanmoediging, maar we zullen zélf de stappen moeten zetten. Als je heel stil wordt, hoor je misschien het gejuich bij iedere stap die je zet!

Posted in

Laat een reactie achter