raindrop-3402550_1920

Exciting times

Wat een mooie datum! En het is al zo’n mooie dag, want vandaag start de cursus Discover your Galaxy. Last minute is er nog iemand aangesloten en daarom starten we vanmiddag met 9 dappere en avontuurlijke vrouwen aan dit avontuur. Ik heb er zóveel  zin in!

Het kriebelt ook al voor het nieuwe jaar om dan nóg een cursus te starten. In ieder geval één voor mensen die echt aan het begin staan van werken met energie, gronden, zorgen voor je energieveld en werken met je onzichtbare, maar heel aanwezige team.

Met al het nieuws dat er ontstaat, gaan we nu nog door stormachtige fases. De zon was weer lekker actief, waardoor het aardmagnetische veld van slag was en daarmee wellicht ook je lichaam. De black super nieuwe maan bereikte haar hoogtepunt (black omdat het de 2e nieuwe maan in één maand is, super omdat ze heel dicht bij de aarde stond) Prachtige kansen om je wensen te manifesteren, mits je ná je wens natuurlijk de deur naar het nieuwe openhoudt. 😉

De uitnodiging is om je to-do lijstje aan te pakken en spijkers met koppen te slaan. Te kiezen voor waar je de meeste vreugde aan beleeft, dát is de plek waar stroming is.

Energetisch komt er nog het nodige aan oude massa los, maar dáár zijn we onderhand wel aan gewend. Soms lijkt er geen einde aan te komen en voelt het misschien wat uitzichtloos, toch wordt het langzaam lichter. Het troebele water is veel lichter geworden, maar kan nóg wat helderder.

Mijn team blijft maar zeggen: These are exciting times!

Ik deel dat enthousiasme niet altijd, toch voel ik hun vreugde over de tijd waarin we nu leven, regelmatig.

Posted in

Laat een reactie achter