gothic-3623555_1920

Party time!

Volle maan, lente equinox, zonnevlammen….Yeah!!! Het is weer tijd voor een feestje! Onze lichamen zijn er misschien niet zo heel blij mee, maar onze hogere Zelf wel!

Met iedere opschudding van ons fysieke lichaam, wordt er meer en meer donkerte bevrijd en ontstaat er steeds meer ruimte om ons lichaam te vullen met licht. Ons Lightbeing-aspect vergeet wel eens dat het voor het aardse lichaam best een behoorlijke klus kan zijn.

Want als we donkerte uit onze cellen bevrijden, gaat dat regelmatig gepaard met opkomende emoties, pijnlijke herinneringen en fysieke pijn in ons lichaam. Terwijl wij de hoog vibrerende energie door ons lichaam laten gaan, staat ons ‘team’ juichend achter ons! Weer meer ruimte voor het licht dat wij zijn!

Dus onthoud: als je het idee hebt dat je in de onderwereld bent beland, je team staat dan te juichen en te springen van vreugde bij het vooruitzicht dat jouw fysieke lichaam, daarna meer licht kan bevatten. Kijk de donkerte aan, erken het, observeer het, zonder je ermee te verbinden. Als je je dapper voelt, kun je het daarna uit je systeem bevrijden.

Hoe zo dapper voelen? Het vraagt een nodige dosis dapperheid en moed om de zwaarte te laten gaan. Zwaarte is iets waar we aan gewend zijn, waar onze Grote Beschermer (ego) vertrouwd mee is. Als je dat uit je systeem bevrijd en er licht voor in de plaats komt, dan kan dat best heel onveilig en vreemd voelen. Je kunt je angstig voelen voor je eigen licht. Daarom is dapperheid en heel veel zachtheid nodig om los te kunnen laten.

Voel je meer licht in jezelf en je ervaart tegelijk angst, zeg dan hard op: “Ik ben [je naam], Het is 2019, ik ben veilig!” Herhaal het een paar keer tot je meer rust in je lichaam en je energieveld ervaart.

Posted in

Laat een reactie achter