adventure-1807524_1920

De energie vandaag voelt een beetje stug en wat dichter van structuur. Ik word wakker met een liedje vanochtend van Sarah McLachlan:

“…in the arms of the angel
May you find some comfort here..”

Ik voel me getroost en ondersteund door de melodie en deze zinnen. De boodschap die ik hierbij voel is, ‘ik ben niet alleen, er is altijd ondersteuning.’

Ook als ik denk dat ik alleen ben (en dat geldt voor ons allemaal!), je kan altijd rusten en veilig zijn in de armen van ‘de engelen.’ Dat besef geeft me een diep gevoel van zekerheid, van vertrouwen. Ik was me er niet zo van bewust, maar blijkbaar heb ik dat gevoel en dat vertrouwen nu nodig.

Vertrouw jij erop dat je kunt hanteren wat er voorbij komt? Om iets vrij te laten en te bevrijden uit je systeem, hoef je het niet volledig te doorleven, te doorgronden en te begrijpen.

Dat zijn reacties van onze Grote beschermer die per ongeluk maken dat je het vasthoudt.  Je Grote beschermer, heeft jouw veiligheid namelijk op nummer 1 staan. Dat is zijn taak. Aan ons om (hardop!) te zeggen: “Dank je wel lieverd, ik weet dat ik NU veilig ben, dit is oké, dit is wat ik wil”

PS toen bekeek ik de rest van de tekst van dit liedje…dat is niet zo rooskleurig.

Posted in

Laat een reactie achter