wereldoverbrugger9

Alles is Liefde

Een bijzondere dag! We zijn aangekomen bij de 2 middelste dagen van de Tzolkin kalender. Dé energie waar het universum op draait: Liefde (vandaag) & humor/vreugde (morgen). Verbind je met: “Alles is Liefde.”

Alles is in de kern puur licht en pure zachtheid en Liefde. Als ik een healing geef, zou ik wel eens willen dat ik een interne videocamera had om al dat prachtige, zuivere helende licht op te kunnen nemen. Aardse woorden doen aan wat ik zie geen recht, het is onbeschrijflijk.

Je kunt je vandaag makkelijk afstemmen op die Liefde en je ermee verbinden. Stel je voor dat jij jezelf opvult met dat zuivere licht en laat het je lichaam binnenstromen. Dat licht helpt je om te verzachten, je gedachten en ook de cellen in je lichaam. Je lichaam heeft veel tijd nodig om alle energieshifts te kunnen verwerken.

Ik vergelijk ons lijf altijd met het boemeltreintje. Energie kan veranderen in één seconde, alleen het fysieke heeft zo veel meer tijd nodig om die energetische aanpassing door te voeren. Gelukkig kun je iets voor jezelf doen! Jij kunt je lichaam ondersteunen bij het aanpassen door meditatie, beweging, aanpassen van je eetgewoontes & voldoende ontspanning.

Dit weekend kwam ik een prachtige uitleg tegen van Lorie Ladd, een video van bijna een uur, maar ze verwoord precies wat ik ervaar, we zijn bezig met het oversteken van een brug: https://www.youtube.com/watch?v=vhgdfdwyla8

Posted in

Laat een reactie achter