paint-2985569_1920

Tijd voor een beetje FUN!

* Daily Sparkle 5-3-19 *

Een kaart met een boodschap kiezen, vind ik leuk! Gisteren was de boodschap: Ga aan de slag met de oude idee, blaas het nieuw leven in.

Dat idee was er! Iets heerlijk creatiefs, waar ik blij van wordt, wat me nieuwsgierig maakt en me herinnert aan mijn tijd als leerkracht basisonderwijs.

Dit was hét duwtje om nu in actie te komen en materiaal te regelen. Ik loop namelijk al 1,5 jaar rond met een grote nieuwsgierigheid naar de Gelli plate druktechnieken. Lekker kliederen en experimenteren met verf, papier en mono printen. Mijn hart gaat ervan huppelen.

Met alle energieshifts, zonnevlammen & -stormen, Schumannresontantie, nieuwe maan (vandaag), Mercurius retrograde (vandaag tot 28 mrt) is het tijd voor gewoon ‘FUN!’

Wat doe jij gewoon voor je plezier?

Maak je er ook tijd voor? Pak je agenda en maak er ruimte voor ?

Zoals ik het Universum en alle lightbeings heb leren kennen staat naast Liefde en zachtheid, vreugde en humor bovenaan het lijstje. Dat geeft champagne bubbeltjes aan het leven, als je lacht en plezier hebt, verdwijnt donkerte en zwaarte naar de achtergrond.

Test maar uit! Kijk naar jezelf in de spiegel en lach, houd je mond in lachstand en maak dan contact met verdriet of boosheid. Lukt dat zonder dat je mond van stand veranderd?

Fijne dag!

Posted in

Laat een reactie achter