small plant on soil against green background

Ben je er klaar voor?

Hoe heb je het weekend doorstaan? De Schumann resonantie was even flink actief en wat zonnestorm activiteit. Daar kun je in meerdere en mindere mate last van hebben ondervonden. Op mij had het effect op mijn hoeveelheid energie. Het weer hielp niet mee.

Nu ervaar ik weer een nieuwe impuls en de energiestroom komt weer op gang, heerlijk!

De Tzolkin laat zien dat we aan een nieuwe golf energie beginnen, met geel zaad als leider. Een zegel en kleur die van actie houden. Die ideeën wil uitvoeren en wel meteen. Geduld is de komende periode de beste actie ? want in de kiemfase hebben ideeën bescherming nodig. Net als bij de komende lente gebeurt veel actie in het donker onder de grond. Dat geldt ook voor ons.

We gaan de nieuwe energie voelen, de lokroep van jong groen, bloesemblaadjes roert zich in ons. Of je je plannen ook al kan delen met de wereld hangt af van de fase waar je in zit.

Voel je je als de bomen die zich vroeg in hun bloesemkleed hullen of voel je je meer als een knoestige boom die nog wel lekker in zijn wintertooi zit met voorzichtige lentekriebels in zijn kern?

Waar je ook bent, de energie kan de komende dagen best pittig aanvoelen, want zodra er nieuwe dingen ontstaan, is het ook nodig dat je oude dingen loslaat. Als je een nieuwe weg wilt bewandelen, dag houdt automatisch in dat je afscheid moeten nemen van de oude weg.

En je weet het: Je mind wil je koste wat kost veilig houden en houdt niet van verandering.

Verandering betekent voor je mind gevaar en onveiligheid. Aan jou de taak om die stemmetjes in jezelf te herkennen en ze te horen. Daarna zeg je: ‘dank je wel voor je input. Ik ben anno 2019 veilig! Dus ik kies heel bewust voor dit nieuwe.” Hoe vaker je je jezelf gerusteld op deze manier, hoe makkelijker je mind mee gaat werken.

Posted in

Laat een reactie achter