240 zon 6-4

Chaos

Het was een energetisch onrustige dag gisteren. Mijn lichaam had er moeite mee en het leek of ik van het ene op het andere moment filnke griep had! Heel apart. Dat werd dus afspraken verzetten en een dag met rust, slaap en bankhangen. Aan het einde van de middag, zakte het weer en begon alles weer ‘normaal’ te worden. Heb jij er iets van gemerkt?

In de Tzolkin kalender zijn we aangekomen bij de laatste dag van de midden kolom! Misschien het je het gevoel gehad dat je stilstond en dat er nauwelijks vooruitgang zat in je plannen, vanaf morgen komt de ‘motor’ weer in beweging en zul je merken dat dingen weer makkelijker gaan.

En vandaag? Kies voor Liefde. Als je getriggerd wordt door iets of iemand, vraag jezelf dan af hoe Liefde hierop zou antwoorden. Daarmee bedoel ik niet dat je maar overal mee akkoord gaat, hoor. Als je vanuit Liefde voor jezelf of vanuit Liefde voor de ander antwoord, kan dat ook heel erg to the point en duidelijk zijn.

Wat broeit er nog meer? Mercurius is nog steeds retrograde en daar had Facebook gisteren nogal last van. ? (daardoor ging het omdraaien van de kaarten heel moeizaam, maar ze staan er inmiddels allemaal op!)

Geniet van je dag <3

Posted in

Laat een reactie achter