jar-3384404_1920

Bevrijding

Ken je de serie Ghostwisperer, met Melinda Gordon als hoofdpersoon? Zij helpt aard gebonden aspecten zodat ze naar het licht kunnen. Gisteren tijdens een live houseclearing, voelde ik me even zoals zij.

In de historische aardlaag (een energetische laag in de grond, waar huizen op gebouwd zijn) ontmoette ik heel veel mensen. Ik zag mannen, vrouwen en kinderen in ouderwetse kleding die zeer geëmotioneerd waren; angst, woede, verdriet, een behoorlijke chaos. Vaak zijn de beelden die ik krijg herinneringen van de grond, maar deze keer bleek het veel meer te zijn dan dat.

Bij het bevrijden van deze laag en het naar het licht brengen, bleken veel mensen nog aardgeboden aspecten te zijn! Het was echt zó bijzonder om te zien dat ze nu eindelijk, terug konden naar de bron! Ze voelden zich ontroerd, gezien en bevrijd! De tranen liepen over mijn wangen en niet alleen over die van mij. Ook bij de bewoonster van het huis, zij voelde die opluchting en bevrijding ook.

Fantastisch hè?! Misschien heeeeeel cheesy, maar wat voel ik me intens gelukkig en dankbaar dat ik dit werk kan doen voor de mensen, de huizen & de aarde!

Zoals de aarde zich bevrijd van pijnplekken, zo worden onze lichamen momenteel ook bevrijd van pijnplekken. In onze fysieke lichamen ontstaat er steeds meer ruimte voor ons licht om er volledig in te landen. Dit is echt incarnatie 2.0, we kunnen onszelf zoveel dieper en vollediger gaan bewonen!

Posted in

Laat een reactie achter