geyser-3242005_1920

Blijf in jouw midden

We gaan nog lekker door met deze fantastische, intensieve en boeiende periode! Vandaag zijn we aangekomen in het centrum van de Tzolkinkalender, de ruggengraat. Dat betekent 20 dagen waarin al jouw facetten aangeraakt worden en je uitgenodigd wordt om in het NU te blijven. Je niet mee te laten nemen wanneer je getriggerd wordt.

Kun je genoeg afstand nemen van jezelf om te zien welke (oude) patronen of thema’s worden geactiveerd, zodat je je er van kunt loskoppelen? Tijd voor een upgrade van je systeem! Heerlijk synchroon met de energetische portalen, volle maan, retrograde planeten etc etc. Als jij in je centrum kunt blijven, spoelt de oude energie vanzelf weg.

Wist je dat de oude energie energetisch al weg kan zijn, maar dat de je ego er nog aan blijft hangen? Je ego kan er (uit angst voor verandering) een soort bedevaart plek van maken van oude gebeurtenissen. Aan jou om dit te herkennen en je ego dan bij de hand te nemen om het liefdevol mee te delen dat het niet meer nodig. Dat je veilig bent, ook al weet je niet precies wat er komt. Dat jij kiest voor een nieuwe richting. Dit vraagt oefening en herhaling, omdat sommige patronen die ingesleten rivierbeddingen zijn.

Het centrum van de Tzolkinkalender begint met Rode Draak. Deze energie voelt als een warme, voedende en creatieve bron met de kracht van een vulkaan. Durf jij te vertrouwen op die levenskracht, die soms woest en dan weer kalm als een stil meer is? Bij dit diepe vertrouwen in het leven en de bron begint alles.

Posted in

Laat een reactie achter