boek-blob-is-boos

Blob is boos

Als kind schreef ik verhalen, schriften vol. Ik droomde ervan om ooit een boek te schrijven. Ik ben aan heel veel boekopzetjes begonnen. Ook ‘Blob is boos’ lag al een paar jaar in de kast tot ik uitgenodigd werd om het af te maken.

Nu is het zover. Ik heb een kinderboek geschreven. Het is klaar en ik heb het in de vorm van een hardcover boek laten drukken. Ik voel me zó trots dat ‘Blob is boos’ het levenslicht heeft gezien. De timing was heel bijzonder want die viel zo’n beetje gelijktijdig met de geboorte van mijn kleindochter!

Het boek is geschreven voor sensitieve of hoog gevoelige kinderen én hun ouders. In mijn praktijk leer ik ouders vaak hoe ze hun gevoelige kind energetisch kunnen ondersteunen. In de loop van een dag doen we als mens allerlei indrukken op (niet alleen kinderen). We ontmoeten mensen, we ervaren fijne en minder fijne emoties en daardoor raakt ons energieveld (aura) vol. Als volwassene kunnen we de ‘stress’ nog onderdrukken of wegstoppen, maar bij kinderen kan zich dat uiten als boosheid. Die boosheid is een manier van het systeem om te ontladen, na een flinke uitbarsting en tranen voelt een kind zich weer oké.

Blob is zo’n gevoelig wezen. Gedurende de dag loopt zijn energieveld en lichaam vol met alle indrukken en dan voelt hij zich boos. Héél boos! Gelukkig is er een oplossing om dat te voorkomen. In het boek bedenkt hij samen met papa en mama een plannetje. Hij leert hoe hij goed voor zijn energieveld kan zorgen, zodat hij minder snel volloopt.

Met dit boek hoop ik ouders en kinderen te ondersteunen in hun belevenissen hier op aarde. Een opgeruimd en schoon energieveld is een daar een belangrijk onderdeel van. Want deze oefening is niet alleen geschikt voor kinderen maar zeker ook voor hun ouders!

A4 – hardcover – ISBN 9789464912722 – €16,50 – www.mirjanascheepens.nl/boek-blob-is-boos

Posted in

Laat een reactie achter