Maan2

De dag na de eclips

Wat een energie had deze maan! Mijn lijf was flink aan het vibreren, de nawerking is nog bezig.

LOL! Staat jouw tijdlijn ook vol met maansverduistering foto’s? Mijn wel! Ik heb een poosje live gekeken, want ik vind het zo’n speciaal en bijzonder verschijnsel. Samen met mijn buurvrouw, stond ik op de galerij, dik ingepakt, want ik kon haar nét niet zien vanuit mijn keukenraam. Zoiets moois heeft zo’n verbindende kwaliteit in zich!

Er was een terugkeer naar het licht meditatie. Vanochtend vroeg heb ik me met velen op deze aarde verbonden om licht en liefde te brengen naar de aarde en al haar levende wezens. Het geeft me zo’n fijn gevoel om te ervaren dat je via lichtdraden allemaal met elkaar verbonden bent en dat je actief iets kunt doen om verandering te helpen activeren. The power of many <3

Geniet van het gevoel van verbondenheid dat er vandaag is, ik like niet alle verduisterde maan foto’s hoor, ik heb haar met eigen ogen bewonderd (en gefotografeerd). Het is een beetje als de dag na een geboorte. Moe maar voldaan nagenieten en dan weer door met leven, ietsjes anders, rijker, voller dan de dag ervoor.

Ik ga aan de slag met de administratie, die wacht op mij om afgerond te worden. Lijkt me een prachtige dag om dat te doen.

Posted in

Laat een reactie achter