mirjanascheepens-release

Keep calm & release

Mijn lijf is nog steeds bezig met het verwerken van alle input. Nadat ik de administratie had afgerond (YEAH!!) dipte mijn energielevel van het ene op het andere moment. (rond 14 u) Daarna kwam er niets meer uit mijn vingers en heb ik de rest van de dag gehangen. Het irritante hoge piepen in mijn oren blijft ook doorgaan. Ik heb er wel genoeg van. Tot zover mijn klaagzang ?

In de Tzolkin kalender is het vandaag een Rode Maan dag. Een dag waarop je je extra gevoelig en sensitief kunt voelen. Het prachtige dag om te ontladen.

Word je geraakt of getriggerd en komen er tranen, laat ze dan stromen. Volg het spoor van je tranen langs je wangen en blijf er liefdevol bij. Realiseer je precies op dat moment dat je aan het loslaten bent. Geef al je emoties aan die naar beneden biggelende tranen.

Je kunt ook aangeraakt worden in je onderdrukte kwaadheid. Als woede zo komt aanrazen, heeft het vooral te maken met oude weggestopte emoties en de persoon voor je is ‘enkel’ de vonk voor de opgestapelde brandstof. Zoek een plek waar je dat innerlijke oplaaiende vuur veilig kunt uiten. Grom, stomp in een kussen, schreeuw je frustratie uit, vloek en scheldt tot je bij een stiltepunt aankomt. Adem dat heel bewust nieuwe energie in en vul de lege plekken in jezelf met licht en liefde.

Posted in

Laat een reactie achter