human-567563_1920

Donkerte uit de aarde zingen

Vannacht is er behoorlijk intense energie geweest! Het begon gisteravond al met een plotselinge hoge piep in mijn oren. De Schumann resonantie laat een uitgebreid spectrum zien en er is een flinke uitschieter in de instroom van energie direct uit de kosmos. We daardoor heel letterlijk herinnerd aan ons lichaam, we worden ín het vlees geduwd bijna.

Gevolg: zwaar hoofd, hoofdpijn, spierpijn, grieperig….het kan allemaal. Zit je lekker in je energie, dan kun je flow ervaren en inspiratie.

Ik heb het druk gehad vannacht. Zelfs in mijn slaap werk ik door ?

Met een grote groep mensen hebben we donkerte uit de aarde gezongen, meerstemmig en het klonk zo vol, zo prachtig, zo indrukwekkend! De vibratie van ons gezang, werd opgenomen door het gezonde deel van de aarde. Dit gezonde deel werd steeds krachtiger en duwde de donkerte daarmee uit de aarde, tot de hele plek weer heel was. De donkerte kwam met een knal vrij en loste daarna op in de vibratie van het gezang.

Ik herinner me dat mijn stem en het geluid vanuit mijn tenen kwam. Iedereen zong net als ik met complete overgave. Er was niets anders dan het moment, het lied en de fantastische meerstemmigheid.

Daarna werd gezegd dat de mensen die op deze plek wonen een na-effect konden hebben. Hun eigen innerlijke donkerte was ook aangeraakt en door het loskomen daarvan, kon je als bijwerking boosheid & verdriet ervaren. We vroegen de mensen dat in gedachten te houden als ze in hun emoties diep geraakt zouden worden door anderen. Je bent bezig met een innerlijke opruiming doordat je vibratie wordt verhoogd.

Een boodschap voor ons allemaal <3

Posted in

2 reacties

  1. julia op juli 13, 2023 om 1:27 pm

    hoelang had je die piep in je oren?ik al dagen

    • Mirjana op juli 14, 2023 om 7:37 am

      Bij komt en gaat de piep. De zonnevlammen worden momenteel actiever, omdat de zon uit haar ruststand komt. Daardoor kun je meer last hebben van gepiep in je oren.

Laat een reactie achter