hand5

Gouden randjes

Een dag met gouden randjes had ik gisteren. Allemaal cadeautjes, waar mijn hart zo blij van wordt.

Ik mocht opnieuw getuige zijn van een geboorte, een hergeboorte in het leven op deze aarde! In een sessie waarbij we uitkwamen bij haar geboorte. De manier waarop je geboren wordt, kan zoveel impact hebben op je leven en op de relatie met in dit geval, je moeder. Het heeft verstekkende gevolgen voor hoe jij de wereld en het leven ervaart!

Deze moeder vond het fijn om zwanger te zijn, haar buik was een fijne plek om te zijn, ze koesterde het kleine wezentje in haar binnenste. Toch ergens diep van binnen was er dat zaadje twijfel of ze een goede moeder zou zijn, of ze de verantwoordelijkheid aan zou kunnen. Op het moment dat de bevalling begon, bleek dit zaadje zo goed geworteld te zijn, dat ze haar kindje niet durfde vrij te laten uit haar veilige haven. Haar emoties van angst zette zich vast in het kleine babylichaam en het babymeisje heeft ze aangenomen als de hare.

Tijdens de sessie kon ze de angst terug geven aan haar moeder, leerde ze ervaren dat zij echt apart is van haar moeder en recht heeft op haar eigen levenspad. En toen kon ze opnieuw door de poort het leven in gaan. Moeiteloos, open en nieuwsgierig deze keer.

Ik word van zo’n sessie ongelooflijk blij en gelukkig. De wereld wordt er een beetje lichter en mooier van.

En dat andere gouden randje? Het gesprek met mijn lief na het volgen van een masterclass van @Zaraydagroenhart over verhalen vertellen en ondernemen vanuit je hart.

Mijn lief vraagt me of ik niet al genoeg geld verdien nu. En ineens voel ik het zó diep! Geld verdienen is niet mijn verlangen, maar een heerlijke bijkomstigheid.

Het geluk en de vreugde die ik voel wanneer iemand een oude zware jas heeft uitgedaan en lichter, zachter en met open hart naar huis gaat, dát is mijn drijfveer. Dan voel ik me zo vreugdevol en zo ontzettend rijk! Dáár wil ik meer van!

Posted in

Laat een reactie achter