IMG_20190903_144345

Moed & vertrouwen

Over moed, vertrouwen en de verbinding tussen hemel & aarde, precies daar gaat het de komende periode over.

Gisteren besloot ik dat ik naar een garage in de buurt ging om knopen door te hakken. Ik was de afgelopen weken al op zoek geweest, meerdere garages bezocht, maar geen keuze gemaakt.

En nu, de wens een auto te hebben is gestegen naar 100% weten ‘Tijd voor een auto’. Van het ene op het andere moment, was dat gevoel er en ook het besef, het is goed dat ik dit in mijn eentje doe. Als een soort statement voor mijn autonomie en power. Pffff…… met dit besef kwam er de nodige reactie los in mij!

Mijn lichaam werd trillerig, mijn hart ging fladderen, zweterige handen en een chaos in mijn hoofd.

Nu denk je misschien wat is daar nu zo moeilijk aan. Nou….misschien herinner je je het nog, mijn eerdere ervaringen met eigen auto’s zijn uitgelopen op een mislukking. Twee auto’s binnen 6 maanden eindigden op de sloop, waarvan één al na 3 weken!!! Met als gevolg, grote onzekerheid en enorme twijfel of ik wel goeie beslissingen neem, of het niet weer mis gaat als ik eentje koop. Ik heb echt uren doorgebracht op auto-sites!

Maar gisteren was ik klaar met mezelf. Kom op, Mirjana. Je bent sensitief, je kunt hierbij toch ook je extra zintuigen inzetten? Je kunt je toch afstemmen op de garage, op de eigenaar, op de auto? Neem een beetje afstand van je ego, kijk met je weidsere blik. Mijn ego zorgde voor zoveel innerlijke chaos, waardoor helder zien of voelen verstoord werd.

Op weg naar de garage vroeg ik mijn team om een teken. Laat me weten of ik dit de juiste plek is. Halverwege belt een vriendin, ik vertel haar over mijn plan en zij zegt: ‘Echt? Ik heb er vanochtend nog aan gedacht, dat jij een auto had’ Signaal 1.

Het 2e signaal was mijn fysieke reactie toen ik bij de garage van mijn keuze aankwam. Ik zakte in mijn lijf en de zenuwen verdwenen op slag! De man die me auto’s liet zien, was heel prettig en ik ontspande. Of ik nu vandaag een auto kocht of niet, het was allebei goed.

Ik heb een auto gekocht! Bij het invullen van de papieren voor de verzekering wordt alleen de meldcode niet geaccepteerd…..

Hahaha, ik heb niet veel geslapen vannacht.

Wordt vervolgd.

Posted in

Laat een reactie achter