ferriswheel-3585452_1920

Grote renovatie

Deze vraagt blijft voorbij komen: Wanneer wordt het rustiger? Wanneer is het klaar!?

Dat antwoord weet ik niet;  het gevoel van ergernis, frustratie en vermoeidheid herken ik maar al te goed.

Het voelt alsof we allemaal bezig zijn met een spoedcursus. En ja…ook al denk je van niet, we hebben er allemaal voor gekozen om in deze tijd op aarde te zijn. We worden heel intens uitgenodigd om vooral in het NU te zijn en aanwezig in je lichaam. Ieder moment opnieuw. Als je dan terug kijkt op je dag, heb je meer goede NU momenten gehad, dan slechte!

Onze lightbeings zien de aarde als een pretpark met geweldige attracties. Net als in onze pretparken ga je spannende dingen in, weet je dat je het spannend en eng gaat vinden en doe je het toch!!!!

Het Gaia pretpark is momenteel in onderhoud. Attracties worden aangepast, vernieuwd, gerenoveerd of afgebroken en vervangen door nieuwe sensaties. Echt een giga upgrade is er gaande. En zoals dat gaat met vernieuwingen….soms kun je dan niet in attracties die ‘normaal’ gewoon werken. Nieuwe werkende attracties zijn nog vreemd. Is de weg onbegaanbaar of doodlopend en zijn sommige dingen ‘out of order’ en kan het enorm chaotisch overkomen.

Letterlijk is de ordening, wat je gewend bent overhoop gehaald.

Daardoor kun je niet anders dan nieuwe wegen bewandelen. Het oude werkt gewoon niet meer. Zulke enorme renovaties kosten tijd, geven puinhoop en duren meestal langer dan gepland, maar er is goed nieuws. Het komt af!

Zit het tegen, heb je het gevoel dat het nooit ophoudt, haal dan adem, ontspan en ga op zoek naar dingen waar je van geniet, die wel werken. Blijf geduldig met jezelf & anderen (want die zitten in hetzelfde schuitje) <3

Posted in

Laat een reactie achter