birds-2672101_1920

Opnieuw onrustig

Ik weet niet precies wát er aan de hand is, maar ‘somthing is cooking!’ De tabellen laten vreemde duikelingen zien. Onze lichamen hebben het zwaar te verduren en diep weggestopte emoties worden zichtbaar. Nou, lekker dan. Het is allemaal voor een goed doel, toch verlangen we denk ik allemaal wel naar eindeloze kalmte. Ik vermoed dat het nog even duurt, helemaal nu er weer zons- en maansverduisteringen op het programma staan. ?

Blijf in het moment, geniet van rust als het er wel is en surf mee op de golven die komen.

Gisteren zijn we gestart met het laatste levenspad van de Tzolkin kalender (Gele ster). Een pad waarin alles samen kan vallen, waarin je alles wat je de afgelopen 19 levenspaden hebt geleerd, kunt integreren en het geleerde volledig in de praktijk gaat brengen.

Een mooie moment om vanaf jouw unieke plek te stralen, te laten zien wie jij bent ontdaan van alle lagen die je beperkt of afgeremd hebben.  (Heb je mijn cursus gezien??

Je kunt nog te maken krijgen met een soort ‘proeve van bekwaamheid’, een soort check voor jezelf of alle veranderingen goed geïntegreerd zijn. Krijg je een uitdaging op je bordje, herken het dan als zodanig, ga op de plek van de observator staan en kijk. Jij hebt echt alle mogelijkheden en tools om daar mee om te kunnen gaan!

Posted in

Laat een reactie achter